Survivor 5: «Αν έμπαινα ξανά στο Survivor δεν θα...» - Η αποκάλυψη του Σάκη Αρσενίου

«Δεν μπήκα διαβασμένος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Αν έμπαινα ξανά στο Survivor δεν θα...» - Η αποκάλυψη του Σάκη Αρσενίου

Μέσα από την εκπομπή «Όλα Γκουντ» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που είχε παραχωρήσει ο Σάκης Αρσενίου στην κάμερα της εκπομπής «Love it» μετά από την αποχώρησή του από το Survivor 5 καθώς το ταξίδι του στο ριάλιτι επιβίωσης δεν κράτησε πολύ καιρό.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήξερα, ένιωθα ότι είμαι ο εύκολος στόχος της πρώτης εβδομάδας. Από κει και πέρα θεωρώ ότι οι ψήφοι που πήρα σε καμία περίπτωση δεν ήταν αγωνιστικοί. Ο Άρης έμεινε με το στόμα ανοιχτό γιατί σίγουρα στεναχωρήθηκε και το ξέρω. Μάλιστα, μου ανέθεσε να προσέχω την σύντροφο του, την Μαρία και εννοείται πως θα το κάνω γιατί κάνουμε πάρα πολύ παρέα».

Έβλεπα Survivor και το μόνο που μετέφερα μέσα στο παιχνίδι ήταν στον Άρη, γιατί με ρώτησε πως φαίνεται και αν η γυναίκα του είναι καλά. Σε κανέναν άλλον άνθρωπο δεν είπα τίποτα. Αν και με ρώτησαν διάφορα πράγματα, δεν ανέφερα σε κανέναν τίποτα γιατί ήξερα ότι όλο αυτό μπορεί να φέρει μια αναμπουμπούλα σε διάφορα θέματα.

Αν έμπαινα ξανά στο Survivor δεν θα άλλαζα τίποτα. Δεν μπήκα διαβασμένος αλλά και διαβασμένος να έμπαινα, το ίδιο θα κουνιόμουν. Θα μπορούσα άνετα να πω μέσα μου πως αφού είναι ο Άρης φίλος μου και κάνει παρέα με συγκεκριμένα άτομα, εγώ θα πάω από την άλλη πλευρά γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να με ψηφίσουν ποτέ.

Θα πάω να κάνω τον καλό στα κορίτσια και τον Τάκη, θα σιγουρευτώ ότι δεν είμαι ο αδύναμος κρίκος και θα έχω τις πλάτες του Άρη και της παρέας του. Δεν θα το έκανα όμως αυτό! Είναι ψεύτικο, το θεωρώ άτιμο και δεν υπάρχει προσωπικότητα»

Οι δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου για το Survivor 5

"Ο αδερφός μου έπαθε εγκεφαλική παράλυση από..." - Τι κρύβεται πίσω από το χαμόγελο του Survivor, Σάκη Αρσενίου

Ο Σάκης Αρσενίου είναι ένας από τους προτεινόμενους προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor (δείτε εδώ ποιος φεύγει) και σε μια αναζήτηση για την ιστορία του βρήκαμε κάτι πολύ δυσάρεστο.

Ο τραγουδιστής έχει δυο αδέρφια με τα οποία είναι πολύ κοντά. Μια αδερφή κι έναν αδερφό. Ο αδερφός αυτού, δυστυχώς, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Σάκης σε συνέντευξή του έμεινε παράλυτος από ιατρικό λάθος.

«Mε τον αδελφό μου (ο οποίος έπαθε εγκεφαλική παράλυση λόγω ιατρικού λάθους) είναι μια κατάσταση στην οποία έχω μεγαλώσει. Μπορεί οποιοσδήποτε άνθρωπος να γίνει έτσι. Το θεωρώ ευλογία να έχεις έναν τέτοιο άνθρωπο στο σπίτι σου και να τον μεγαλώνεις όπως μας έχουν μεγαλώσει οι γονείς μας. Μαθαίνεις πάρα πολλά πράγματα, βλέπεις αλλιώς τη ζωή και κάθε μέρα μαθαίνεις».

«Φυσικά και έχω βρεθεί σε περιστατικό όπου κορόιδευαν κάποιο παιδί με νοητική υστέρηση, έχω επέμβει αλλά σε αυτές περιπτώσεις δεν πρέπει να επεμβαίνεις γιατί το νοητικό επίπεδο αυτών των ανθρώπων, που σχολιάζουν τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν πρόβλημα, είναι χειρότερο. Δεν χρειάζεται καν να ασχοληθείς με αυτούς τους ανθρώπους» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής.