Survivor 5: «Αυτή τη φορά η Ευρυδίκη δεν θα μαγειρέψει ψηφοφορία, θα είναι στον τάκο»

Οι "αιχμηρές" δηλώσεις για το πρόσωπό της

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Αυτή τη φορά η Ευρυδίκη δεν θα μαγειρέψει ψηφοφορία, θα είναι στον τάκο»

Όσο περνάει ο καιρός στο Survivor 5, ο ανταγωνισμός στο ριάλιτι επιβίωσης ολοένα και περισσότερο "φουντώνει" ανάμεσα στην ομάδα των Μαχητών και των Διασήμων καθώς οι ανατροπές σε κάθε αγώνισμα δεν λείπουν. Μάλιστα, στο αποψινό 27/02 επεισόδιο παρακολουθούμε το αγώνισμα ασυλίας κάτι που έχει φοβίσει τους περισσότερους παίκτες αφού κανένας τους δεν θέλει να αποχωρήσει.

Έτσι, η Μαίη παραχώρησε κάποιες δηλώσεις στην κάμερα του ΣΚΑΪ όπου έκανε κάποιες "αιχμηρές" δηλώσεις για την Ευρυδίκη σε περίπτωση που η ομάδα της δεν μπορέσει να φέρει την νίκη. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αυτή τη φορά θα ψηφιστεί.

Τις τελευταίες ημέρες βλέπω να κάνει πολύ μεγάλη φασαρία με τους συμπαίκτες της. Είναι η μόνη που δημιουργεί καυγάδες, μαλώνει κάθε ημέρα. Αυτή τη φορά δεν θα μαγειρέψει ψηφοφορία, θα είναι στον τάκο».

Οι αιχμηρές δηλώσεις της Μαίης για την Ευρυδίκη στο Survivor 5

Έχουμε το χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Η μάχη για τις ασυλίες ξεκινά στο Survivor 5 και απόψε Κυριακή 27/2 το βράδυ, Μαχητές και Διάσημοι να αγωνιστούν με σκοπό να κερδίσουν την πρώτη από τις δυο. Μετά το φαγητό, αλλά και την επικοινωνία, η παραμονή των παικτών στο παιχνίδι είναι η πιο σημαντική, αφού τους φέρνει πιο κοντά στον τελικό.

Όπως έχουμε παρακολουθήσει από το trailer που κυκλοφόρησε, τα πράγματα συνεχίζουν να είναι περίεργα στην παραλία των Διάσημων. Μετά την επανασύνδεση Μυριέλλας Κουρεντή και Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, η σχέση τους δείχνει να περνάει ξανά από σαράντα κύματα.

Αυτό που κάνει επίσης εντύπωση είναι ότι από το χθεσινό 26/2 επεισόδιο η Κάτια Ταραμπάνκο είναι ουσιαστικά "εξαφανισμένη" από παντού. Μπορεί ο Ατζούν να την θεωρούσε φαβορί του Survivor 5, ωστόσο έχοντας δει ότι δεν έχει βοηθήσει και πολύ με την τηλεθέαση και με συνδυασμό ότι παίρνει πολλά χρήματα μηνιαίως προσπαθεί να την διώξει" από το παιχνίδι όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει.

Όσον αφορά τώρα το αγώνισμα, σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες που είδαμε, ο στίβος μάχης δείχνει να είναι πολύ δύσκολος, αφού είναι μεγάλος και έχει πολλά εμπόδια. Ο στόχος ωστόσο, δεν είναι ιδιαίτερα απαιτητικός.

Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία του Survivor 5 27/2

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στα γραφεία του Youweeky.gr, η ομάδα που θα φτάσει πρώτη τους δέκα πόντους και θα κερδίσει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας είναι οι Μαχητές. Μετά την διπλή νίκη τους την προηγούμενη εβδομάδα, η μπλε ομάδα θα πάει ξανά σαν θεατής στο συμβούλιο του νησιού.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι γιατί σε λίγο θα έχουμε και το όνομα του παίκτη που θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση!