Survivor 5: Στο στόχαστρο του...Twitter η Μυριέλλα Κουρεντή

Άλλο ένα επεισόδιο που απασχόλησε η παρουσία της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Στο στόχαστρο του...Twitter η Μυριέλλα Κουρεντή

Η ομάδα των Διάσημων γνώρισε ακόμα μία ήττα, στο πρώτο παιχνίδι ασυλίας για την εβδομάδα στο Survivor 5 και έπρεπε να βγάλει προς αποχώρηση ένα άτομο από την ομάδα της. Και ενώ όλοι περίμεναν την Μυριέλλα, έγινε η ανατροπή και βγάλανε την Βρισηίδα.(δείτε εδώ ποιοι είναι μαζί της υποψήφιοι σήμερα 28/2)

Ο Απόστολος Ρουβάς ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία και θα υποδείξει έναν συμπαίκτη του ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Από την κάλπη πάντως, άλλη παίκτρια περίμεναν οι Μαχητές να ακούσουν, κι άλλη είδαν τελικά να είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από τους Διάσημους, καθώς ψήφισαν μία εκ των καλύτερων παικτών τους.

Η Βρισηίδα εξήγησε με σθένος πως περίμενε από τους συμπαίκτες της πως θα την ψηφίσουν και μαρτύρησε τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, πως σε κουβέντα της με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου είχε πει χαρακτηριστικά πως θα έρθει κι η ώρα της μικρής να ψηφιστεί. Μικρή στην προκειμένη περίπτωση ήταν η Βρισηίδα και εκείνη έδειξε η κάλπη τελικά, μιας και η παίκτρια είχε παραπάνω ψήφους σε σχέση με την δεύτερη Μυριέλλα, η οποία γύρισε τη μπιφτέκα και άρχισε πάλι τις φιλίες με την Ναυσικά.

Το Twitter "γλέντησε" για ακόμα μία φορά τη Μυριέλλα Κουρεντή

Μπορεί άλλη τελικά να βγήκε υποψήφια, αλλά φαίνεται πως το κοινό "αγαπάει" να ασχολείται με την Μυριέλλα Κουρεντή όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Η Μυριέλλα Κουρεντή στο στόχαστρο του Twitter
Η Μυριέλλα Κουρεντή για ακόμα μία φορά απασχολεί τα social media

Η Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor
Η Μυριέλλα Κουρεντή με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Ζητάει να βγει υποψήφιος για να μην φύγει οικειοθελώς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5 με τους παίκτες ένας ένας να μην αντέχουν και να ζητούν να αποχωρήσουν! Ήδη οι οικειοθελείς αποχωρήσεις είναι περισσότερες και από πέρσι και ο Ατζούν δείχνει να έχει χάσει την... μπάλα αφού τα πράγματα δεν έχουν έρθει όπως τα περίμενε.

Από την άλλη τα νούμερα τηλεθέασης του Survivor 5 τον έχουν αφήσει άκρως ευχαριστημένο, παρότι πιστεύει ο ίδιος αλλά και η ομάδα του πως θα μπορούσαν να ήταν καλύτερα τα πράγματα.

Μπορεί αρκετοί παίκτες μέσα στο ριάλιτι να δείχνουν δυνατοί αλλά πιστέψτε μας πως σχεδόν όλοι, κατά διαστήματα, έχουν πλησιάσει άτομα της παραγωγής και έχουν ζητήσει να αποχωρήσουν! Άλλοι πείστηκαν να παραμείνουν άλλοι όχι. Ένας από τους τελευταίους είναι και ο... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr