Survivor 5: Την ξεφτίλισε δημόσια - Το μήνυμα που έστειλε η Σταυρούλα στο αγόρι της Άσπας πριν μπει στο παιχνίδι

Τα έβγαλε όλα στη φόρα η Πρεδάρη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Την ξεφτίλισε δημόσια - Το μήνυμα που έστειλε η Σταυρούλα στο αγόρι της Άσπας πριν μπει στο παιχνίδι

Νέα παίκτρια μπήκε πριν από μερικές μέρες στο Survivor 5 και έχει ήδη προκαλέσει τον κακό χαμό. Ο λόγος για την Σταυρούλα Χρυσαείδη. Η νεαρή πρωταθλήτρια στίβου μάλιστα φαίνεται πως παρακολουθούσε το παιχνίδι πριν μπει και μάλιστα δεν δίστασε να σχολιάσει με αρνητικό τρόπο παίκτριες των Μαχητών.

Στο στόχαστρό της πρώτα βρέθηκε η Ασημίνα, για την οποία ανέφερε πως κλαίει συνεχώς και πως έχει κουράσει. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, έστελνε μηνύματα και στον σύντροφο της Άσπας Πρεδάρη, όπως αποκάλυψε η ίδια πριν μερικές ώρες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η Άσπα συγκεκριμένα δημοσίευσε ένα story στο οποίο δείχνει το μήνυμα που είχε στείλει η Σταυρούλα στο αγόρι της, το οποίο έλεγε χαρακτηριστικά «Την βλέπεις στο instagram και είναι τι παραγγέλνεις και τι έρχεται».

Το μήνυμα που έστειλε η Σταυρούλα στο αγόρι της Άσπας πριν μπει στο Survivor 5

Το μήνυμα που έστειλε η Σταυρούλα στο αγόρι της Άσπας πριν μπει στο Survivor φωτογραφία

Το μήνυμα που έστειλε η Σταυρούλα στο αγόρι της Άσπας πριν μπει στο Survivor 5 ανάρτηση

Το μήνυμα που έστειλε η Σταυρούλα στο αγόρι της Άσπας πριν μπει στο Survivor 5

Βγήκε στην φόρα - Η άγνωστη σχέση της Σταυρούλας Χρυσαείδη με τον Γιάννη Τσολάκη

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη από την πρώτη ημέρα κιόλας που μπήκε στο Survivor 5 το περασμένο Σάββατο 26/2, έφερε πολλές αντιδράσεις στα social media. Μάλιστα, μέχρι και ο Χρήστος Δάντης την έκραξε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αφού έμαθε πως πριν μπει στο παιχνίδι μιλούσε άσχημα για την σύντροφό του και συμπαίκτρια της Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Αυτό ωστόσο, δεν είναι το μόνο που μαθεύτηκε για την νέα παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης! Συγκεκριμένα, βγήκε στη φόρα πως μάλλον γνώριζε πριν το παιχνίδι τόσο τον Γιάννη Τσολάκη, όσο και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Στα social media κυκλοφόρησαν τα likes που είχαν κάνει οι δυο άνδρες σε φωτογραφίες της, με αποτέλεσμα το γεγονός αυτό να αποδεικνύει για ακομη μια φορά πως το Survivor είναι στημένο.

Ωστόσο, να σας ενημερώσουμε πως όλοι οι παίκτες λίγο πολύ γνωρίζονται πριν ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Έχουν συναντηθεί πολλές φορές στα καστινγκ που γίνονται και από πολύ νωρίς ξέρουν πριν θα μπουν στο Survivor.

Σταυρούλα Χρυσαείδη Γιάννης Τσολάκης Survivor 5

Σταυρούλα Χρυσαείδη Σπύρος Μαρτίκας Survivor 5