Σπρωχνόντουσαν οι δημοσιογράφοι για μια δήλωση του Σάκη Αρσενίου - Επέστρεψε από Survivor 5 και έγινε σαματάς

Χαμός στο αεροδρόμιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπρωχνόντουσαν οι δημοσιογράφοι για μια δήλωση του Σάκη Αρσενίου - Επέστρεψε από Survivor 5 και έγινε σαματάς

Την Δευτέρας 28/2 επέστρεψε στην Ελλάδα ο Σάκης Αρσενίου μετά την αποχώρηση του από το περασμένο συμβούλιο του νησιού του Survivor 5. Ο τραγουδιστής αποδείχθηκε πιο αδύναμος στην ψηφοφορία του κοινού, με αποτέλεσμα να έχει καθίσει μονάχα 2 περίπου εβδομάδες στο παιχνίδι.

Όταν λοιπόν έφτασε στο αεροδρόμιο, τον περίμεναν οι δημοσιογράφοι για μια δήλωση του. Ωστόσο, όπως ήταν λογικό λόγω του συμβολαίου που έχει υπογράψει δεν είπε κουβέντα, παρά μόνο απαντούσε με νοήματα.

Ο ένας λοιπόν έπεφτε πάνω στον άλλον και οι σωματοφύλακες του Ατζούν έλεγαν στους δημοσιογράφους να μην σπρώχνουν και να προσέχουν.

Η επιστροφή του Αρσενίου στην Ελλάδα από το Survivor 5

Οι πρώτες δηλώσεις του

Μέσα από την εκπομπή «Όλα Γκουντ» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που είχε παραχωρήσει ο Σάκης Αρσενίου στην κάμερα της εκπομπής «Love it» μετά από την αποχώρησή του από το Survivor 5 καθώς το ταξίδι του στο ριάλιτι επιβίωσης δεν κράτησε πολύ καιρό.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ήξερα, ένιωθα ότι είμαι ο εύκολος στόχος της πρώτης εβδομάδας. Από κει και πέρα θεωρώ ότι οι ψήφοι που πήρα σε καμία περίπτωση δεν ήταν αγωνιστικοί. Ο Άρης έμεινε με το στόμα ανοιχτό γιατί σίγουρα στεναχωρήθηκε και το ξέρω. Μάλιστα, μου ανέθεσε να προσέχω την σύντροφο του, την Μαρία και εννοείται πως θα το κάνω γιατί κάνουμε πάρα πολύ παρέα».

Έβλεπα Survivor και το μόνο που μετέφερα μέσα στο παιχνίδι ήταν στον Άρη, γιατί με ρώτησε πως φαίνεται και αν η γυναίκα του είναι καλά. Σε κανέναν άλλον άνθρωπο δεν είπα τίποτα. Αν και με ρώτησαν διάφορα πράγματα, δεν ανέφερα σε κανέναν τίποτα γιατί ήξερα ότι όλο αυτό μπορεί να φέρει μια αναμπουμπούλα σε διάφορα θέματα.

Αν έμπαινα ξανά στο Survivor δεν θα άλλαζα τίποτα. Δεν μπήκα διαβασμένος αλλά και διαβασμένος να έμπαινα, το ίδιο θα κουνιόμουν. Θα μπορούσα άνετα να πω μέσα μου πως αφού είναι ο Άρης φίλος μου και κάνει παρέα με συγκεκριμένα άτομα, εγώ θα πάω από την άλλη πλευρά γιατί αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να με ψηφίσουν ποτέ.

Θα πάω να κάνω τον καλό στα κορίτσια και τον Τάκη, θα σιγουρευτώ ότι δεν είμαι ο αδύναμος κρίκος και θα έχω τις πλάτες του Άρη και της παρέας του. Δεν θα το έκανα όμως αυτό! Είναι ψεύτικο, το θεωρώ άτιμο και δεν υπάρχει προσωπικότητα»