Survivor 5: Η πρώτη ανάρτηση όλο νόημα του Σάκη Αρσενίου μετά την αποχώρησή του

«Ανάμεικτα τα συναισθήματα....»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Η πρώτη ανάρτηση όλο νόημα του Σάκη Αρσενίου μετά την αποχώρησή του

Από το Survivor 5 αποχώρησε πριν μερικές μέρες ο Σάκης Αρσενίου, με τον τραγουδιστή να έχει επιστρέψει και επίσημα πίσω στην Ελλάδα. Μάλιστα, ο ίδιος επέστρεψε όπως φαίνεται και στα social media, προχωρώντας στην πρώτη του ανάρτησή.

Ο Σάκης Αρσενίου ήταν από τους άτυχους παίκτες, καθώς πρόλαβε να κάτσει μονάχα δύο εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο. Ωστόσο, πρόλαβε και έζησε την εμπειρία αυτού του παιχνιδιού.

Η πρώτη ανάρτηση του Σάκη Αρσενίου για το Survivor 5

Το πρωί λοιπόν της Τρίτης 1/3, ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του από το ριάλιτι, γράφοντας στην λεζάντα: «Μια εμπειρία ζωής και ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του.. Ανάμεικτα τα συναισθήματα... Σας ευχαριστώ για τα όμορφα μηνύματα και τα όμορφα λόγια που μου έχετε στείλει... Τα καλύτερα έρχονται... σύντομα...!!!! Καλημέρα και καλό Μήνα σε όλους !!!».

Τι ψιθύρισε ο Σοϊλέδης στο αυτί του Αρσενίου λίγα δευτερόλεπτα πριν αποχωρήσει

Σε ένα ακόμη Συμβούλιο του νησιού έδωσαν το παρών Διάσημοι και Μαχητές στο 23/2 επεισόδιο Survivor 5. Το βράδυ της Τετάρτης λοιπόν, ανακοινώθηκε το όνομα του παίκτη που αποχωρεί, το οποίος ήταν αυτό του Σάκη Αρσενίου. Μπορεί ο ίδιος να μην το περίμενε, δηλώνοντας πως ο κόσμος θα τον στηρίξει, ωστόσο τελικά αποδείχθηκε λάθος.

Όταν λοιπόν σηκώθηκε από τη θέση του για να αποχαιρετήσει συμπαίκτες και αντιπάλους, ο καλός του φίλος Άρης Σοϊλέδης τον πήρε μια τεράστια αγκαλιά αφού στεναχωρήθηκε με την αποχώρηση του. Μάλιστα, στο αυτί θέλησε να του ψιθυρίσει κάτι πολύ σημαντικό.

Συγκεκριμένα, ο ποδοσφαιριστής του είπε «Πρόσεξε τη Μαρία. Πρόσεξέ την! Σε παρακαλώ», μιλώντας για την αγαπημένη του Μαρία Αντωνά η οποία περιμένει να γυρίσει με σκοπό να παντρευτούν.