Survivor 5: «Το σχέδιο ήταν να εξολοθρευτούν όλες οι γυναίκες» - "Καταπέλτης" η Πελαγία στις δηλώσεις της

«Υπήρχε μια υποτίμηση ότι το παιχνίδι δεν είναι για γυναίκες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Το σχέδιο ήταν να εξολοθρευτούν όλες οι γυναίκες» -

Στην εκπομπή Love it βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης 1/3 η Πελαγία Καζολέα. Η πρώην παίκτρια του Survivor 5 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο «σχέδιο Καζολέα», το «σχέδιο Μαρτίκα» και το σχέδιο κάποιων παικτών να διώξουν όλες τις γυναίκες του reality.

Ταυτόχρονα, μίλησε και για το ειδύλλιο Μυριέλλας - Κατσαούνη.

Οι δηλώσεις της Πελαγίας για το Survivor 5

«Έχω δει μόνο το συγκεκριμένο κομμάτι και αυτό γιατί άκουσα ότι “αδικήθηκα” και ίσως φταίει το συγκεκριμένο κομμάτι. Η τοποθέτησή μου που ήταν για τις χειρουργικές κινήσεις, δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν φάνηκε το ολοκληρωμένο μου σκεπτικό. Ίσως λόγω χρόνου, ίσως λανθασμένης τοποθέτησης.

Όλη αυτή η δράση που έφερε τη δική μου αντίδραση ήταν ένα σχέδιο αντίστοιχο που προϋπήρχε από εποχή Μπέλλου. Το σχέδιο ήταν να εξολοθρευτούν όλες οι γυναίκες από το Survivor γενικότερα. Υπήρχε μια υποτίμηση ότι το Survivor δεν είναι για γυναίκες, δεν θα τα καταφέρουν τα κοριτσάκια κ.ο.κ. Αυτό υπήρχε επί εποχή Μπέλλου και επανήλθε λίγο πριν την ψηφοφορία μεταξύ Σάββα και Σπύρου», σχολίασε η Πελαγία, που δέχτηκε και ένα υπέροχο δώρο από τον σύντροφό της.

«Μήπως ο Μαρτίκας ήταν ερωτευμένος μαζί μου κι είχε τόσο μεγάλη εμμονή;»

Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά εμφανίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 23/2 η Πελαγία Καζολέα, λίγες μέρες μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα. Η παίκτρια των Μαχητών είχε κατηγορηθεί από τον Σπύρο Μαρτίκα ως εγκέφαλος επιχείρησης στρατηγικής.

«Το Survivor είναι μία δύσκολη εμπειρία, ωστόσο είναι ένα μάθημα ζωής γιατί μπορείς να βιώσεις πράγματα που δεν θα βίωνες σε καμία άλλη περίπτωση. Εγώ κατάλαβα από εμένα πως η υπομονή μου και η ψυχραιμία που έχω σαν άνθρωπος δεν κλονίστηκε παρά τους δύο μήνες παραμονής. Το επάγγελμά μου είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί, γιατί έχω μάθει να συναναστρέφομαι με ανθρώπους διαφορετικού επιπέδου.

Εξαρχής όταν μπήκα εγώ είπα ότι θα προχωρήσω με το μυαλό και τη στρατηγική μου. Δεν καταλαβαίνω γιατί η στρατηγική έχει αρνητικό πρόσημο. Μήπως τελικά ο Μαρτίκας ήταν ερωτευμένος μαζί μου κι είχε τόσο μεγάλη εμμονή.

Από αυτά που βλέπω έχουν φόντα να φτάσουν στο τέλος δυο άτομα. Δεν μπορεί ο κόσμος να αντιληφθεί αν είσαι καλός ή αν πεινάς. Σήμερα πιστεύω θα φύγει ο Σάκης γιατί ο κόσμος λατρεύει το reality και η Μυριέλλα το δίνει απλόχερα», κατέληξε η Πελαγία.