Survivor 5: «Κάθομαι μόνη μου και κλαίω» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαίη

Κατηγορεί τις συμπαίκτριές της ότι της παίρνουν τα πράγματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Κάθομαι μόνη μου και κλαίω» - Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαίη

Ήδη από το χθεσινό (28/2) επεισόδιο του Survivor 5, κάποιοι από τους Μαχητές αποκάλυψαν πως τα κορίτσια της ομάδας και συγκεκριμένα η Σοφιάννα και η Ασημίνα, διαρκώς τους ρωτάνε πού είναι τα πράγματά τους και ότι γενικά υπάρχει μία αναστάτωση στην παραλία.

Η Μαίη λοιπόν εξήγησε πως τα κορίτσια της ομάδας την έχουν περιθωριοποιήσει ενώ πολύ συχνά συνειδητοποιεί πως κάποια πράγματά της λείπουν ή έχουν αλλάξει θέση.

Το γεγονός αυτό την έχει ενοχλήσει ενώ τα μόνα στηρίγματα που έχει αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι είναι ο Ανδρέας και ο Σάββας. Μάλιστα, δε δίστασε να εξομολογηθεί πως μερικές φορές απομονώνεται και κλαίει.

Το ξέσπασμα της Μαίης στο Survivor 5

«Το σχέδιο ήταν να εξολοθρευτούν όλες οι γυναίκες»

Στην εκπομπή Love it βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Τρίτης 1/3 η Πελαγία Καζολέα. Η πρώην παίκτρια του Survivor 5 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο «σχέδιο Καζολέα», το «σχέδιο Μαρτίκα» και το σχέδιο κάποιων παικτών να διώξουν όλες τις γυναίκες του reality.

Ταυτόχρονα, μίλησε και για το ειδύλλιο Μυριέλλας - Κατσαούνη.

«Έχω δει μόνο το συγκεκριμένο κομμάτι και αυτό γιατί άκουσα ότι “αδικήθηκα” και ίσως φταίει το συγκεκριμένο κομμάτι. Η τοποθέτησή μου που ήταν για τις χειρουργικές κινήσεις, δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν φάνηκε το ολοκληρωμένο μου σκεπτικό. Ίσως λόγω χρόνου, ίσως λανθασμένης τοποθέτησης.

Όλη αυτή η δράση που έφερε τη δική μου αντίδραση ήταν ένα σχέδιο αντίστοιχο που προϋπήρχε από εποχή Μπέλλου. Το σχέδιο ήταν να εξολοθρευτούν όλες οι γυναίκες από το Survivor γενικότερα. Υπήρχε μια υποτίμηση ότι το Survivor δεν είναι για γυναίκες, δεν θα τα καταφέρουν τα κοριτσάκια κ.ο.κ. Αυτό υπήρχε επί εποχή Μπέλλου και επανήλθε λίγο πριν την ψηφοφορία μεταξύ Σάββα και Σπύρου», σχολίασε η Πελαγία, που δέχτηκε και ένα υπέροχο δώρο από τον σύντροφό της.