Survivor 5: «Ο Κατσαούνης με ειρωνεύτηκε» - Έξαλλη η Μαίη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Ο Κατσαούνης με ειρωνεύτηκε» - Έξαλλη η Μαίη

Όπως είναι λογικό οι εξελίξεις στο φετινό Survivor 5 "τρέχουν" από λεπτό σε λεπτό καθώς πριν από λίγο είδαμε μια σπάνια εξομολόγηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου η οποία αναφέρθηκε στην σχέση που έχει με τον Χρήστο Δάντη καθώς ξέσπασε φανερά σε κλάματα μόλις διάβασε το μήνυμα που της είχε στείλει.

Από την άλλη, οι σχέσεις στην παραλία τόσο των Διασήμων όσο και των Μαχητών έχουν περάσει από 40 κύματα. Πιο συγκεκριμένα, η Μαίη προσπάθησε να προσεγγίσει τα παιδιά από την ομάδα της μιας και είχαν πιάσει την συζήτηση σχετικά με το αγώνισμα επικοινωνίας που είχαν. Ωστόσο, την ώρα που μιλούσε ο Γιώργος Κατσαούνης η ίδια αποκάλυψε χαρακτηριστικά πως:

«Σήμερα το πρωί ήταν όλο το παρεάκι μαζεμένο στην καλύβα και πήγα κι εγώ. Τους είπα πως κοιμήθηκαν και πως ξύπνησαν και μου απάντησαν κάποια άτομα. Εκείνη τη στιγμή μιλούσε ο Γιώργος για τους φίλους του και για το έπαθλο επικοινωνίας που κερδίσαμε.

Με ειρωνεύτηκε κατευθείαν και μου είπε τώρα μιλώ εγώ για τον εαυτό μου και δεν με νοιάζει τι έκανες εσύ. Πάγωσα. Φάνηκε από το βλέμμα μου, είπα ένα μάλιστα κι έφυγα γιατί δεν θα κάτσω να ζητήσω τα ρέστα από μία παρέα που ειρωνεύεται και μιλά μόνο για τον εαυτό της».

Οι δηλώσεις της Μαίης στο Survivor 5

Η ομάδα που κερδίζει απόψε

Αρχικά να υπενθυμίσω πως σήμερα Τετάρτη 2/3 δεν είναι η τελευταία ημέρα της εβδομάδας για το Survivor 5 ως συνήθως. Όπως σας αποκαλύψαμε θα προβάλλεται επεισόδιο και τις Πέμπτες που θα δείχνει συγκεκριμένα πράγματα (δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες).

Πάμε τώρα στα σημερινά! Trailer δεν έχει βγει ακόμα αλλά δεν το χρειαζόμαστε κιόλας αφού οι πληροφορίες μας έρχονται απευθείας από τον Άγιο Δομίνικο.

Απόψε οι δυο ομάδες, Διάσημοι και μαχητές, θα παλέψουν για έπαθλο φαγητού. Το χρειάζονται όλοι οι παίκτες ανεξαιρέτως. Θα πάρουν δύναμη για να φέρουν εις πέρας τα επόμενα αγωνίσματα.

Όσοι διαβάζετε Youweekly.gr γνωρίζετε πολύ καλά πως δεν πέφτουμε σχεδόν ποτέ έξω. Τετάρτη 2/3, ώρα 07:58 και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε με σιγουριά πως το αποψινό αγώνισμα θα το κερδίσουν ξανά οι Μπλε. Μετά τη νίκη τους στο αγώνισμα επικοινωνίας που έχουμε πει ουκ ολίγες φορές πως είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία των παικτών, οι Μαχητές φαίνεται πως πήραν τα πάνω τους και απόψε θα μπουν δυναμικά στο αγώνισμα και θα καταφέρουν να το κατακτήσουν.

Από την άλλη οι διάσημοι ηττημένοι για ακόμα μια φορά. Ούτε επικοινωνία, ούτε φαγητό... χάλια η κατάστασή τους... Θα τους στοιχήσει πολύ, έτσι ξέρω έτσι σας λέω...

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils