Survivor 5: Της κάνει προτάσεις και εκείνη αρνείται - Η τραγουδίστρια που θέλει στο παιχνίδι ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Γιατί δεν λέει το «ναι» στην εταιρεία παραγωγής;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Της κάνει προτάσεις και εκείνη αρνείται - Η τραγουδίστρια που θέλει στο παιχνίδι ο Ατζούν Ιλιτζαλί

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει βάλει μπρος το σχέδιό του για να ενισχύσει τις δύο ομάδες του Survivor 5 και έτσι ήδη έχει ανακοινώσει την είσοδο δύο νέων παικτών (δείτε εδώ ποιοι είναι και πότε θα μπουν).

Ανάμεσα λοιπόν στα πρόσωπα που θέλει να εντάξει στο δυναμικό του ριάλιτι επιβίωσης ο Τούρκος παραγωγός, βρίσκεται και μία γνωστή τραγουδίστρια με πολύ εντυπωσιακό παρουσιαστικό.

Η τραγουδίστρια που θέλει ο Ατζούν στο Survivor 5

Ο λόγος για τη Μαρία Κορέλι, η οποία το πρωί της Πέμπτης (3/3) μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων εξήγησε πως δεν έχει σκοπό να κάνει το μακρινό ταξίδι για τον Άγιο Δομίνικο.

«Αν με ρωτάς δεν θα άφηνα ένα σχήμα ή μια παράταση για να μπω σ’ ένα Show. Ο καθένας έχει το δικαίωμα της επιλογής. Έχω δεχθεί πρόταση πριν από λίγο διάστημα, όμως δεν ευδοκίμησε. Προέχει η καριέρα μου», είπε η ίδια εξηγώντας πως στο παρελθόν δέχθηκε πρόταση να μπει στο Survivor 5, την οποία βέβαια απέρριψε.

Το Instagram της

Σκάνδαλο με το Survivor 5 - Το βίντεο που διέρρευσε με πρωταγωνίστρια την Κάτια και την Σοφιάννα

Μπορεί το Survivor 5 να βρίσκεται ανάμεσα στα πιο επιτυχημένα ριάλιτι στην Ευρώπη, ωστόσο, πολλοί λένε πως είναι στημένο. Όχι άδικα μάλιστα, αφού μέσα από διάφορες γκάφες που έχουν κάνει ειδικά στα 5 συνεχόμενα χρόνια που προβάλλεται στην Ελλάδα, έχει αποδειχτεί (αλλά όχι επιβεβαιωθεί) πως τα νήματα των εξελίξεων κυρίως όσον αφορά τα αγωνίσματα κινούν...άλλοι.

Τις τελευταίες ώρες μάλιστα, κυκλοφορεί στα social media ένα βίντεο το οποίο αποδεικνύει αυτά που λένε πολλοί χρήστες, ειδικά στο Twitter. Εμείς δηλαδή το εντοπίσαμε μέσα από την εν λόγω πλατφόρμα.

Είναι γνωστό πως κάθε ημέρα προβολής του Survivor, το Twitter παίρνει "φωτιά". Ορισμένες τηλεθεατές σχολιάζουν τις εξελίξεις με ιδιαίτερο χιούμορ, ενώ αυτοί που το παρακολουθούν μόνο και μόνο για να κράξουν.... βρήκαν ένα βίντεο που αποδεικνύει πως τα αγωνίσματα είναι κανονισμένα στο ποιος θα κερδίσει.

Στο εν λόγω βίντεο λοιπόν που έχει προκαλέσει σάλο, βλέπουμε την Κάτια Ταραμπάνκο και την Σοφιάννα Αβραμάκη να αγωνίζονται για την δεύτερη ασυλία στο επεισόδιο της Δευτέρας 28/2.

Στην Κάτια λοιπόν, έχει μείνει μόνο μια κορώνα για να ρίξει. Στο πρώτο πλάνο βλέπουμε την κορώνα της στα δεξιά, ενώ στο δεύτερο να είναι τοποθετημένη στη μέση, κάτι που είναι πιο εύκολο για να την ρίξει και έτσι οι Διάσημοι να πάρουν τον πόντο.

Και εμείς σαν φανατικοί τηλεθεατές του Survivor 5 που γνωρίζουμε πως ο Γιάννης Τσολάκης ήθελε μανιωδώς να αποχωρήσει από το παιχνίδι, σκεφτόμαστε με το πονηρό μυαλό μας πως... η παραγωγή έβαλε το χεράκι της έτσι ώστε να χάσουν οι Μπλε, να βγει στον τάκο ο παίκτης και να στήσουν την ψηφοφορία ώστε τελικά να φύγει χωρίς να έχουμε οικειοθελή αποχώρηση, αφού θα τους έφερνε "πονοκέφαλο" μέχρι να βρουν τον αντικαταστάτη του.