Survivor 5 : Σε μεγάλα κέφια ο Γιώργος Τ. - Η ατάκα που πέταξε τους άφησε "κάγκελο"

Νέο ζευγάρι στην καλύβα;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5 : Σε μεγάλα κέφια ο Γιώργος Τ. - Η ατάκα που πέταξε τους άφησε

Με ιδιαίτερα κέφια, ξημέρωσε το πρωινό στην καλύβα των Μαχητών, όπως βλέπουμε στο επεισόδιο του Σαββάτου, 5/3, στo Survivor. Οι παίκτες φαίνεται πως έχουν και πάλι ηθικό ακμαίο μετά τις συνεχόμενες νίκες τους, και πλέον είναι πιο χαλαροί και πειράζουν ο ένας τον άλλον χωρίς να υπάρχουν πια οι εντάσεις που είχαμε συνηθίσει, ενώ κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τους Κόκκινους.

Ο Γιώργος Τ. , θέλησε λοιπόν να "πειράξει" τις συμπαίκτριες του, Σοφιάννα και Ασημίνα, λέγοντας πως θεωρούσε πως ήταν ζευγάρι καθώς οι δύο τους είναι τόσο κοντά. Όλοι στην καλύβα, μαζί και τα κορίτσια γέλασαν, και συνέχισαν την πλάκα με την Ασημίνα να κάνει μία δήλωση για το δικό τη αγόρι.

Πράγματα, οι δύο μαχήτριες είναι πολύ κοντά και η φιλία τους φαίνεται πως στηρίζεται σε γερές βάσεις, καθώς έχουν δεθεί πολύ μέσα στο παιχνίδι και υπερασπίζονται η μία την άλλη σε κάθε περίπτωση.

Τα πειράγματα του Γιώργου Τ. στις συμπαίκτριες του

«Είμαστε 3 χρόνια με τον Χρήστο Δάντη» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Όπως είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor 5, η ομάδα των Μαχητών κατάφερε να κερδίσει το αγώνισμα επικοινωνίας. Έτσι, η Ασημίνα είχε την ευκαιρία να δει τα μηνύματα που της είχε στείλει ο αγαπημένος της, Χρήστος Δάντης ο οποίος της στηρίζει ιδιαίτερο.

Όπως είδαμε λοιπόν, η ίδια ξέσπασε σε κλάματα ωστόσο η συναισθηματική της φόρτιση δεν σταμάτησε εκεί μιας και πριν από λίγα λεπτά την είδαμε να ξεσπά πάλι αφού ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Είχα ανάγκη να δω τον Χρήστο. Τον έβλεπα στον ύπνο μου. Έβλεπα άσχημα όνειρα. Έβλεπα να παθαίνει κάτι κακό και τώρα είδα ότι είναι καλά.

Θέλω να του πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ που επικοινώνησε μαζί μου γιατί είχαμε πει ότι ίσως να μην το φανερώσουμε αλλά εδώ που είμαι δεν γίνεται αυτό το πράγμα, είναι αδύνατο. Χαίρομαι πολύ που μου έστειλε και μια φωτογραφία που είχαμε πάει μαζί διακοπές. Αυτός ο άνθρωπος με έχει στηρίξει πολύ. Δεν είμαστε λίγο καιρό μαζί, είμαστε κοντά τρία χρόνια»

Οι δηλώσεις της Ασημίνας στο Survivor 5