Survivor 5: Πήγαν να πιαστούν μαλλί με μαλλί! Άγριος τσακωμός Ευρυδίκης και Μυριέλλας μόλις έκλεισαν οι κάμερες

Απίστευτος καυγάς

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Πήγαν να πιαστούν μαλλί με μαλλί! Άγριος τσακωμός Ευρυδίκης και Μυριέλλας μόλις έκλεισαν οι κάμερες

Η κατάσταση στους Διάσημους μόνο ειδυλλιακή δεν είναι. Όσα κορόιδευαν τις προηγούμενες εβδομάδες, τα «λούζονται» τις δύο τελευταίες, με τους Μαχητές να έχουν αρχίσει να δημιουργούν... πελατειακές σχέσεις μαζί τους.

Η μπλε ομάδα ήταν για ακόμη μια φορά νικήτρια στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό, με την κόκκινη να «καταρρέει» ύστερα από μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, χάνοντας όμως στο τέλος στο flag race, με αποτέλεσμα ακόμη μια μέρα, όπου δε θα έτρωγαν. Και πώς να συγκεντρωθούν στο φαγητό και τον αγώνα, όταν βασικοί παίκτες ασχολούνται με το παρασκήνιο; Στο χθεσινό (5/3) επεισόδιο είδαμε τον Τάκη Καραγκούνια και τη Μυριέλλα Κουρεντή να φωνάζουν εξαιτίας του ροχαλητού του πρώτου, ενώ στο νέο επεισόδιο (6/3) βλέπουμε την Κάτια και το μισθοφόρο να συμπράττουν, για να πάει στο περιιθώριο η ηθοποιός.

Για τη Μυριέλλα, όμως, ένα πρόσωπο ευθύνεται κατά βάση στην υπόθεση αυτή και δεν είναι άλλο από την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Εκείνη, άλλωστε, έστησε την κλίκα που «πολεμά» την καλλιτέχνιδα αυτή τη στιγμή και, φυσικά, θα γνωρίζει για κάθε παρασκηνιακή κίνηση, χωρίς απλά να φαίνεται στην πρώτη γραμμή.

Η Μυριέλλα, όμως, γνωρίζοντας πολύ καλά το ρόλο της, έτρεξε και...διαβάστε στο athensmagazine.gr την συνέχεια.