Survivor 5: «Πέθανε» στον πόνο ο Τάκης Καραγκούνιας - Παίζεται η παραμονή του στο παιχνίδι

Οι τελευταίες πληροφορίες

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Πέθανε» στον πόνο ο Τάκης Καραγκούνιας - Παίζεται η παραμονή του στο παιχνίδι

Ανατροπές βλέπουμε στο σημερινό αγώνισμα ασυλίας στο Survivor, την Κυριακή 6/3, οι οποίες μπορεί να αλλάξουν εντελώς τα δεδομένα. Όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει, ο Τάκης Καραγκούνιας, κατά την διάρκεια του αγώνα ασυλίας τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς χτύπησε το πόδι του.

Ο δυνατός παίκτης, δεν το έβαλε κάτω και συνέχισε να αγωνίζεται φέρνοντας νίκη, πόσο όμως θα στοιχήσει αυτό στην υγεία του; Θα καταφέρει να συνεχίσει ή θα είναι ένα από τα άτομα προς αποχώρηση;

Η στιγμή που ο Τάκης Καραγκούνιας τραυματίστηκε στο πόδι του

Στην αρχή, ο ίδιος δάκρυσε και είπε ότι πονάει, αλλά η ομάδα των Διασήμων τον εμψύχωσε, για να συνεχίσει, μιας και του είπαν ότι πιστεύουν σε εκείνον και ότι μπορεί να φέρει πόντο για την ομάδα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο παίκτης των Κόκκινων κατέρρευσε και ξέσπασε σε κλάματα, μιας και καλά καλά δεν μπορούσε να σηκωθεί από το έδαφος από τους πόνους στο πόδι του.

Χαμός και φωνές στην καλύβα των Διάσημων - Έξαλλος ο Τάκης

Με φωνές ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο στο Survivor, το Σάββατο 5/3, στην καλύβα των Διασήμων. Μετά την αποχώρηση του Γιάννη Τσολάκη, που όπως είδαμε συγκίνησε αρκετά την αντίπαλη ομάδα μιας και άλλο περίμεναν να είναι το αποτέλεσμα.

Τα είχαν μάλλον μαζεμένα και έτσι η συμπεριφορά της Μυριέλλας, όπως φαίνεται εξόργισε για ακόμα μία φορά τους κόκκινους και άρχισαν τις φωνές μέσα στο βράδυ. Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια και οι υποδείξεις της Μυριέλλας στον Τάκη για το πως θα κοιμηθεί ώστε να μην ροχαλίζει, και εκεί "άναψαν" τα αίματα για ακόμα μία φορά μεταξύ τους.