Survivor 5: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιάννης Τσολάκης - Το παθιασμένο φιλί στην σύντροφό του, Κατερίνα

Πιο χαρούμενοι από ποτέ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Γιάννης Τσολάκης - Το παθιασμένο φιλί στην σύντροφό του, Κατερίνα

Πριν από λίγη ώρα ο Γιάννης Τσολάκης πάτησε ξανά το πόδι του σε Ελληνικό έδαφος καθώς όλη αυτή την περίοδο βρισκόταν στο «Survivor 5». Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, μετά από από την ψηφοφορία του κοινού.

Ωστόσο, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος βρέθηκε και η αγαπημένη του σύντροφος, Κατερίνα η οποία είχε να τον δει 2,5 μήνες. Όπως θα δείτε και εσείς στις παρακάτω αποκλειστικές φωτογραφίες που απαθανάτισε ο φωτογραφικός του YouWeekly.gr, η επιστροφή του στην Ελλάδα συνοδεύτηκε με φιλιά και αγκαλιές.

Η επιστροφή του Γιάννη Τσολάκη από το Survivor 5

Επέστρεψε ο Γιάννης Τσολάκης
Γιάνης Τσολάκης μετά το Survivor 5
Survvior 5 - Γιάννης Τσολάκης
Αποκλειστικές φωτογραφίες του Γιάννη Τσολάκη

«Ήμασταν πολύ κοντά! Η γλώσσα του σώματος...» - Ο Γιάννης Τσολάκης "σπάει" την σιωπή του για την Σοφιάννα

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5 προχώρησε το πρωί της Παρασκευής 4/3 ο Γιάννης Τσολάκης. Ο πρώην παίκτης μίλησε τόσο για την σχέση του με τη Μαίη και τη Σοφιάννα, ξεκαθαρίζοντας πως η κοπέλα του του έχει αρκετή εμπιστοσύνη ώστε να μην παρεξηγηθεί.

«Με τη Μαίη έχουμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, είναι πάρα πολύ καλή αθλήτρια. Της είχα δώσει να βάλει τη μπλούζα μου γιατί κρύωνε. Πολλές φορές τουρτούριζαν από το κρύο. Δε μπορώ εγώ να φοράω τη μπλούζα μου και να έχω τη Μαίη να έχει βραχεί η δικιά της και να μην της τη δώσω. Είχε ρωτήσει όντως η Μαίη αν είμαστε ζευγάρι με τη Σοφιάνα. Εγώ το έμαθα τελευταίος αυτό, δεν ξέρω γιατί είχε τέτοια απορία.

Με τη Σοφιάνα ήμασταν πολύ κοντά. Η Μαίη μάλλον ρώτησε για να είναι σίγουρη γιατί είχαμε κάνεις κάποιες συζητήσεις, είχαμε έρθει κοντά αλλά όχι κοντά ερωτικά. Θυμάμαι έντονα στις αρχές ότι μπορεί να μίλαγα με τη Σοφιάνα και να είναι και η Μαίη κοντά αλλά δεν έκατσα να το ψάξω περαιτέρω. Με τη Σοφιάνα είχαμε πάρα πολλές κοινές απόψεις που μας έδεσαν. Είχαμε πολύ κοινό χιούμορ. Δε ξέρω τι έχει παιχτεί έξω αλλά όλα αυτά με έκαναν να τη συμπαθήσω πολύ και να τη θεωρώ ένα άτομο που θα μπορώ να του πω τα πάντα.

Η σχέση μου έξω, επειδή ξέρω τι άνθρωπος είναι και πόση εμπιστοσύνη μου έχει δε θα το παρεξηγούσε αυτό το πράγμα. Αυτό πιστεύω. Μπορεί να γυρίσω – δεν έχουμε μιλήσει ακόμα – και να με έχει στείλει. Ελπίζω ότι δε θα φάω πολλή παντόφλα γιατί δε ξέρω πώς βγήκε προς τα έξω. Η Κατερίνα ξέρει πάρα πολύ καλά τι άνθρωπος είμαι. Κάποιες φορές η γλώσσα του σώματος μπορεί να παρεξηγηθεί και όντως κάποιες φορές το είχα σκεφτεί ότι ίσως πρέπει να το προσέξω γιατί γενικά είμαι πολύ άνθρωπος της αγκαλιάς αλλά αυτό μπορεί να παραφραστεί γιατί με τη Σοφιάνα ανταλλάξαμε κάποιες αγκαλιές. Γι΄ αυτό το τελευταίο διάστημα είχα αλλάξει λίγο στάση. Είχα πει από την πρώτη μέρα ότι έχω κάποιον άνθρωπο έξω. Το γνώριζε η Σοφιάνα όπως και όλοι», κατέληξε ο Γιάννης Τσολάκης.