Survivor 5: "Τσακισμένη" ψυχολογικά η Σταυρούλα Χρυσαείδη - «Δεν μπορώ να δεχτώ ότι...»

"Λύγισε" στην κάμερα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5:

Όπως είναι αναμενόμενο οι εξελίξεις στο αποψινό 9/3 επεισόδιο του Survivor 5 πρόκειται να είναι άκρως καταιγιστικές για άλλη μια φορά. Πιο συγκεκριμένα, από τα πρώτα κιόλας λεπτά παρακολουθήσαμε την Σταυρούλα Χρυσαείδη να ξεσπά σε κλάματα μπροστά στην κάμερα του ριάλιτι.

Όπως ξέρουμε οι συνθήκες είναι αρκετά δύσκολες για όλους τους παίκτες. Ωστόσο, η ίδια τόνισε πως δεν την πειράζει το γεγονός που δέχεται πίεση από τους συμπαίκτες της αλλά δεν θέλει με τίποτα οι γονείς της να θεωρήσουν πως κάποιος προσπαθεί να μειώσει το παιδί τους.

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν θέλω εδώ πέρα να νιώθουν ότι κάποιος προσπαθεί ξέρω εγώ να μειώσουν το παιδί τους και να βγάλει ότι δεν είναι αυτό που είναι. Εμένα αυτό με ενοχλεί. Δεν με ενοχλεί δηλαδή η επίθεση που έχω δεχτεί».

Τα κλάματα της Σταυρούλας Χρυσαείδη στο Survivor 5

«Μείνε δυνατή» - Το ηχηρό μήνυμα από τον σύντροφο της Σταυρούλας Χρυσαείδη

Οι εξελίξεις φαίνεται να μην έχουν τέλος στο Survivor 5 καθώς όπως παρακολουθήσαμε από το αποψινό τρέιλερ του ριάλιτι επιβίωσης η Σταυρούλα Χρυσαείδη θα ξεσπάσει φανερά σε κλάματα εκφράζοντας φανερά την πίεση την οποία νιώθει λίγες ημέρες μετά από την "εισβολή" της στον Άγιο Δομίνικο.

Μάλιστα, ο αγαπημένος της σύντροφος, Παναγιώτης Τριβυζάς παρακολουθώντας το τρέιλερ με τα δάκρυα της αγαπημένης του, έστειλε το δικό του μήνυμα υποστήριξης, κάνοντας μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ό,τι δε βγήκε από το στόμα με λέξεις, βγήκε από τα μάτια με δάκρυα. Μείνε δυνατή»

Ανάρτηση συντρόφου Σταυρούλας