Survivor 5 - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Όσα όσα ανέφερε για τον τραυματισμό της στο κεφάλι

Έκανα ένα...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5 - Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Όσα όσα ανέφερε για τον τραυματισμό της στο κεφάλι

Στο χθεσινοβραδινό 8/3 επεισόδιο του Survivor 5, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατάφερε να τρομάξει τους πάντες καθώς κατά την διάρκεια του αγωνίσματος καθώς είχε ένα ατύχημα. Πιο συγκεκριμένα, την στιγμή που έφτασε στο σημείο για τις βολές, χτύπησε το κεφάλι της σε ένα δοκάρι.

Έτσι λοιπόν, στο αποψινό 9/3 επεισόδιο η Ευρυδίκη μίλησε για το χτύπημα στο κεφάλι της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χθες είχα ένα μικρό ατύχημα, δεν ήταν κάτι σοβαρό. Εδώ, χτύπησα έκανα κι ένα ράμμα. Από κει και πέρα δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Με νοιάζει ότι νικήσαμε, με νοιάζει ότι κατάφερα να συνεχίσω και να φέρω τον πόντο στην ομάδα μου».

Οι δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Η Παπαδοπούλου έδωσε στεγνά ότι η Ταραμπάνκο και ο Ρουβάς δεν είναι… singles

Με αφορμή την νίκη των Διασήμων στο χθεσινοβραδινό 8/3 επεισόδιο του Survivor 5, ο Γιώργος Λιανός είχε την ευκαιρία να ρωτήσει την νικήτρια ομάδα το πως ένιωσαν όταν ήρθε η στιγμή να ανταλλάξουν μηνύματα με τους συντρόφους τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δεν δίστασε να ρωτήσει και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αν μίλησε με τον αγαπημένο της, ωστόσο εκείνη τόνισε πως δεν έχει δώσει το τηλέφωνο του στις επαφές για το Survivor.

Ωστόσο, η ίδια φαίνεται πως πρόδωσε για τα καλά την προσωπική ζωή τόσο του Απόστολου Ρουβά όσο και της Κάτιας Ταραμπανκο καθώς η ίδια τους "κάρφωσε" αναφέροντας ότι δεν είναι… singles στην προσωπική τους ζωή.

Μάλιστα, είπε χαρακτηριστικά ότι: «Δεν είχα βάλει τον σύντροφο στα contacts, όπως και ο Απόστολος και η Κάτια…» αποκάλυψε η Ευρυδίκη με τον Γιώργο Λιανό να συμπληρώνει «Θέλετε να αφήσετε το κομμάτι αυτό εκτός δημοσιότητας».