Survivor 5 - Τσολάκης: «Ακούω τον διευθυντή παραγωγής να λέει ''Γιάννη αυτό που έκανες δεν''...»

Η αποκάλυψη του παίκτη για την που ποινή ''έφαγε''

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5 - Τσολάκης: «Ακούω τον διευθυντή παραγωγής να λέει ''Γιάννη αυτό που έκανες δεν''...»

Μετά τις δηλώσεις του Σάββα Κάλφα, στην εκπομπή «Όλα Γκούντ», βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 12/3, ο Γιάννης Τσολάκης, ο οποίος αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από το Survivor 5. Ο ίδιος μάλιστα θέλησε για πρώτη φορά να αναφερθεί στο περιστατικό με τον καφέ που τον οδήγησε στο να λάβει ποινή από την παραγωγή.

Ο Γιάννης Τσολάκης αναφέρεται στην ποινή που έφαγε στο Survivor 5

«Είναι κάποια πράγματα που κάνει ασυναίσθητα, δηλαδή τελειώνουμε το αγώνισμα και όπως περπατάμε όμορφα κι ωραία με τους ανθρώπους της παραγωγής δίπλα, ακριβώς πιο δίπλα είχε ένα τσαντάκι με έναν καφέ. Ασυναίσθητα, βλέπω τον καφέ και τον πήρα, χωρίς να καταλάβω τι έχει γίνει, μόνο του πήγε το χέρι.

Με το που πίνω την γουλιά, τι την ήθελα… ακούω: “Το κάνεις μπροστά μας”. Και τρέχουν από πίσω μου, μου παίρνουν τον καφέ και ακούω τον διευθυντή παραγωγής: “Γιάννη, αυτό που έκανες δεν θα περάσει έτσι”», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσολάκης.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσολάκη για την απώλεια των κιλών του

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Γιάννης Τσολάκης μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5. Ο ίδιος μάλιστα εμφανίστηκε νωρίτερα στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Ο πρώην παίκτης των Μαχητών αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ριάλιτι επιβίωσης και την μεγάλη απώλεια κιλών.

«Έχασα 16 κιλά. Φαντάσου ότι βγήκα από το παιχνίδι, την επόμενη μέρα μου φέρνουν την ζυγαριά, είχα μπει 80 και πάω να ζυγιστώ και βλέπουμε 64 και λέω θα είναι λάθος. Ανεβαίνω μετά από λίγο ξανά και τελικά όντως ήμουν 64.

Όταν αποχώρησα δεν έβλεπα από τη χαρά μου. Εγώ όταν έβλεπα Survivor έλεγα είναι όλα ψέμα, τρώνε κρυφά. Εμένα μέσα αυτά που με δυσκόλεψαν πολύ είναι το ότι δεν μπορείς να επικοινωνήσεις, δεν ξέρεις τι γίνεται έξω, φαντάσου ότι βγήκα και είδα ότι υπάρχει πόλεμος. Η πείνα είναι πολύ δύσκολη, δεν ένιωσα ούτε μία φορά ότι χόρτασα».

O Γιάννης Τσολάκης θύμισε στον Νίκο Μουτσινά πως οι δυο τους έχουν συναντηθεί ξανά το παρελθόν και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Ξαναδέστε τους» με τον παρουσιαστή να σχολιάζει: «Ξαναδέστε τους ήτανε; δεν το ξανά είδαν όμως άδικα το έκαναν. Χάλια ρε συ, εγώ ήμουν σε πένθος γιατί έβγαινα έξω;».