Survivor 5 : Ο Ντάφι ξαναχτυπά και στηρίζει ανοιχτά τον Μαρτίκα - Η ανάρτηση "φωτιά"

Μια φιλία γεννιέται;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5 : Ο Ντάφι ξαναχτυπά και στηρίζει ανοιχτά τον Μαρτίκα - Η ανάρτηση

Τι και αν η ομάδα του δεν τον θέλει και τον ψηφίζει συνεχώς; Αυτός παραμένει στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor 5 και συνεχίζει ακάθεκτος το στόχο του, καθώς όπως φαίνεται τον αγαπάει να τον βλέπει το κοινό! Μας θυμίζει κάτι από τα παλιά αυτό;

Σε εμάς όχι, αλλά στον Ντάφι, ή αλλιώς στον Τριαντάφυλλο, την περσινή μασκότ που όλοι αγαπήσαμε στο Survivor, η υποψηφιότητα του Μαρτίκα του θύμισε τα δικά του όταν τον ψήφιζαν συνεχώς οι συμπαίκτες του αλλά ο κόσμος συνέχιζε να τον στηρίζει και να τον κρατά στο παιχνίδι.

Η δημόσια στήριξη του Τριαντάφυλλου στον Σπύρο Μαρτίκα

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ντάφι θέλησε να τον υποστηρίξει λέγοντας χαρακτηριστικά πως μάλλον τους ειλικρινείς ανθρώπους τους βολεύει να τους παρουσιάζουν ως showman.

Η στήριξη του Τριαντάφυλλου στον Σπύρο Μαρτίκα

Επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο ο Τριαντάφυλλος!

Μια φοβερή αποκάλυψη σας φέρνει στο φως το Youweekly.gr σχετικά με μια κίνηση ματ του Ατζούν.

Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor 4 ήταν σίγουρα ο Τριαντάφυλλος. Μπορεί να μην άρεσε σε όλους η αλήθεια είναι όμως πως κάθε του κίνηση γινόταν αντικείμενο σχολιασμού και σίγουρα η παρουσία του από τον Άγιο Δομίνικο μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε!

Μπορεί στην αρχή το κοινό να έβλεπε μία περίεργη συμπεριφορά από μέρους του και περίεργες κινήσεις στην ομάδα του ωστόσο αποδείχτηκε πως δεν λειτουργούσε με σχέδιο και δεν είχε τακτική αλλά στην πραγματικότητα ήταν ένα "παιδί" όπως τον χαρακτήριζαν και οι συμπαίκτες του, και τα έβλεπε όλα με μία δική του αγνή ματιά.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που έβγαλε από τα ρούχα τους άτομα της ομάδας του αλλά και της αντίπαλης, όμως στο τέλος σχεδόν όλοι τον λάτρεψαν...το κοινό πάντως σίγουρα!

Ο Ατζούν λοιπόν ετοιμάζει μια κίνηση ματ ώστε να δούμε τον τραγουδιστή και στο Survivor 5! Όχι βέβαια από την ιδιότητα του παίκτη, αλλά από εκείνη του... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr