Survivor 5: Σπάραξε στο κλάμα όλο το βράδυ η Βρισηίδα

Την τσάκισε η αποχώρηση της Κάτιας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Σπάραξε στο κλάμα όλο το βράδυ η Βρισηίδα

Ακόμα μια απώλεια στο Survivor μετρούν οι Διάσημοι καθώς η Κάτια Ταραμπάνκο, όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει, αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο αφήνοντας πίσω τους παίκτες με ανοιχτό το στόμα μιας και δεν το περίμεναν!

Ειδικότερα, η Βρισηίδα Ανδριώτου, πλάνταξε στο κλάμα και κατέρρευσε στην αγκαλιά της Ευρυδίκης όταν επέστρεψαν στην καλύβα.

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της Βρισηίδας για την Κάτια

«Γιατί η Κάτια; Γιατί; Γιατί φεύγουν συνέχεια οι φίλοι μας; Ο Γιωρίκας, η Αθηνά και τώρα η Κάτια;» αναρωτήθηκε με τα μάτια πλημμυρισμένα στα δάκρυα η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Και πάλι μείναμε οι δυο μας» αποκρίθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για να συνεχίσει η Βρισηίδα Ανδριώτου να κλαίει για την αποχώρηση της συμπαίκτρια της στο Survivor. «Μα πόσο υπέροχη. Πάντα με το χαμόγελο της. Πάντα με θετική αύρα και ενέργεια. Αληθινή. Μίλαγε μόνο με ωραία λόγια».

Τα ''καρφιά" της Βρισηίδας για την Ναυσικά - «Ήταν αναμενόμενο γιατί δεν με χωνεύει...»

Υποψήφια προς αποχώρηση ήταν στο Survivor 5 η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία θέλησε να σχολιάσει την απόφαση των συμπαικτών της αλλά και να πετάξει τα "βέλη" της στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ότι έχει επηρεάσει τους συμπαίκτες τους στο να την ψηφίσουν τελικά.

«Ακόμα ένα συμβούλιο που ήταν τρανταχτό. Βγήκα υποψήφια, αναμενόμενο. Το ήξερα ότι θα συμβεί, γιατί ήξερα ότι η κλίκα, το παρεάκι θα επηρεαστεί από τη Ναυσικά με βάση τη συμβίωση και επειδή ξέρω τη Ναυσικά δεν με χωνεύει. Τους έβαλε λόγια για να ψηφίσουν εμένα», είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.