Survivor 5: Η φωτογραφία που ''καίει'' τη σχέση της Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα

Είναι τελικά ζευγάρι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Η φωτογραφία που ''καίει'' τη σχέση της Παναγιώταρου με τον Στάθη Σχίζα

Είναι γεγονός πως από την στιγμή που είδαμε την άφιξη του Στάθη Σχίζα στο Survivor 5, ξέσπασε ένας τεράστιος χαμός όχι μόνο για την εντυπωσιακή του εμφάνιση, αλλά και για το αν τελικά είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το ίδιο το μοντέλο αν και κάνει γνωστή τη γνωριμία τους, ταυτόχρονα δηλώνει επίμονα πως δε θέλει να αναφερθεί καθόλου στα προσωπικά της, συνεπώς και στο όνομα του Στάθη. Εμείς ωστόσο μετά από αρκετή προσπάθεια και ερεύνα θέλαμε να φωτίσουμε την είδηση και φυσικά να καταλήξουμε πως δεν είναι φιλική η σχέση, γιατί σε κάθε περίπτωση ταιριάζουν πολύ μαζί.

Ένα insta story που παίκτη πριν μπει στο reality επιβίωσης, με το οποίο μας έδειχνε το πρωινό, που έπαιρνε στο κρεβάτι φανερώνει για τους πολύ παρατηρητικούς, το πόδι της Αλεξάνδρας. Συγκεκριμένα βλέπουμε το τατουάζ της με τον σταυρό στον αστράγαλο. Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σας βοηθήσουν να κάνετε την σύνδεση.

Τα αποδεικτικά στοιχεία της πολύ κοντινής σχέσης Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και Στάθη Σχίζα

Σχίζας - Παναγιώταρου

Το βίντεο που έστειλαν οι φίλοι του Στάθη Σχίζα στο Survivor 5 μαζί με την Αλεξάνδρα

Μετά την Κάτια Ταραμπάνκο, σειρά πήρε για να απολαύσει το έπαθλο επικοινωνίας (15/3) του Survivor 5, ο Στάθης Σχίζας. Στο βίντεο το οποίο έστειλαν οι φίλοι του από την Ελλάδα, είδαμε ανάμεσά τους την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με το σκυλάκι της, η σχέση της οποίας με τον παίκτη των Διασήμων, δεν είναι ξεκάθαρη.

Πιο συγκεκριμένα, το βίντεο μας προκάλεσε κάποια ερωτήματα, καθώς είδαμε την Influencer να κρατάει ''θερμά'' το χέρι του φίλου του Στάθη Σχίζα και να τον χαϊδεύει, χωρίς να τον αφήνει λεπτό. Τι συμβαίνει άραγε μεταξύ τους;