Survivor 5: Αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο - Το υπονοούμενο του Ανδρέα για τη Μαίη

«Αυτό που θα μου λείψει αν φύγω θα είναι...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο - Το υπονοούμενο του Ανδρέα για τη Μαίη

Από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στο Survivor 5, η Μαίη και ο Ανδρέας ήταν πολύ κοντά. Οι δυο τους έκανα παρέα στην μπλε ομάδα και υποστήριζε ο ένας τον άλλον καθώς πολύ συχνά βρίσκονταν στο στόχαστρο των συμπαικτών τους.

Ο Ανδρέας είναι ένας από τους υποψηφίους προς αποχώρηση για σήμερα 23/3 (δείτε εδώ ποιος φεύγει) και έτσι λίγο πριν φύγει για το συμβούλιο αποκάλυψε τι είναι αυτό που θα του λείψει περισσότερο από τον Άγιο Δομίνικο.

«Αν φύγω θα μου λείψει περισσότερο κάτι από την άλλη παραλία», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας και αμέσως η κάμερα έδειξε τη Μαίη που είναι στην μπλε παραλία.

Η αποκάλυψη του Ανδρέα στο Survivor 5

Οι δηλώσεις του αδερφού του Ανδρέα Ματθαιακάκη από το Survivor 5

«Δε μπορώ να καταλάβω ακριβώς το τι θα γίνει. Την προηγουμένη φορά ήμουν αισιόδοξος πως θα μείνει. Αυτή τη φορά θεωρώ πως και να φύγει δε θα στενοχωρηθώ ιδιαίτερα. Πέρα από το ότι μου έχει λείψει, είναι πως δε μου αρέσει που τον βλέπω εκεί πέρα.

Δε νιώθω ότι κολλάει. Εγώ που τον ξέρω και τον βλέπω, καταλαβαίνω πια από τις αντιδράσεις του πως δεν περνάει καλά πλέον. Θεωρώ πω είναι ένα πολύ καλό παιδί για να είναι εκεί. Οι άλλοι δεν είναι κακά παιδιά, αλλά πιο πονηρά παιδιά. Δε θεωρώ πως τα υπόλοιπα παιδιά είναι πιο συμπαθητικά από τον αδερφό μου.

Το κοινό μπορεί να θέλει ίντριγκα, οπότε δε θα κρατήσει τον αδερφό μου μέσα. Θα κρατήσει τον Τάκη, τον Μαρτίκα… Ο Ανδρέας μετά τον Σάββα δεν τον έπαιρνε να χάσει και τη Μαίη. Τον ένοιαζε να έχει κάποιον να επικοινωνεί. Νομίζω πως τους έχει χάσει όλους».