Survivor 5: «Δίνουν μίνι θεατρικές παραστάσεις» - "Κόλαφος" ο Ανδρέας Ματθαιακάκης

Ο πρώην παίκτης κάνει μεγάλες αποκαλύψεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Δίνουν μίνι θεατρικές παραστάσεις» -

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ο οποίος αποχώρησε από το Survivor 5 της Τετάρτη 23/4, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Love it την Παρασκευή 25/3 και εξομολογήθηκε τα συναισθήματά του για τους συμπαίκτες του, μίλησε για το ποιους παίκτες θεωρεί ότι θα δει στον τελικό, θέμα για το οποίο ήδη μίλησε και ο Γιάννης Τσολάκης.

Οι αποκαλύψεις του Ανδρέα Ματθαιακάκη για το Survivor 5

«Δεν υπήρχε κανένας κώδικας επικοινωνίας όταν πήγα στην κόκκινη ομάδα. Πήγα με κάποια άτομα από την καλύβα μου που δεν είχα καλές σχέσεις και πήγα και σε μια ομάδα που ήταν λίγο πολύ έτοιμη από παρέες.

Είναι ξεκάθαρο ότι παίζεται ένα παιχνίδι μπροστά και ένα πίσω από τις κάμερες. Υπάρχουν άτομα που ξέρουν να χειρίζονται πολύ καλά τις κάμερες σε σχέση με μας που δεν είχαμε ξαναβγεί ποτέ, δίνουν μίνι θεατρικές παραστάσεις, υπάρχουν άτομα που θέλουν να παίζουν σε όλα τα επεισόδια», είπε σε πρώτο επίπεδο.

«Εγώ όταν ήμουν χάλια ψυχολογικά πήγαινα μόνος μου σε ένα μέρος στο δάσος και καθόμουν. Κάποιοι άλλοι θα φωνάξουν τις κάμερες για να φανούν ότι κλαίνε, για να τους λυπηθεί ο κόσμος», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια μιλώντας για τις γυναίκες των ομάδων, αλλά και συγκεκριμένα για την Μαίη, είπε: «Δεν θα έκανα παρέα με την Ασημίνα, τη Σοφιάνα και τον Κατσαούνη εκτός παιχνιδιού. Με τη Μαίη ήμασταν πραγματικοί φίλοι και θα φανεί και έξω από το παιχνίδι. Αρκετές φιλίες ήταν λυκοφιλίες και φτιάχτηκαν μόνο για τις ανάγκες του παιχνιδιού. Η έντασή μου με τη Μαίη ήταν μικρή και έληξε πολύ σύντομα. Η Σοφιάνα είναι έξυπνο άτομο αλλά πολύ πονηρό. Δεν νομίζω ότι θα γίνουν φίλες με τη Μαίη».

Σχετικά με την πολυσυζητημένη φιλία της Ασημίνας και της Σοφιάννας, ανέφερε: «Δεν θεωρώ ότι υπήρχε πραγματική φιλία Σοφιάνας- Ασημίνας. Θα κάνουν τα πάντα για να φτάσουν μακριά. Η Ασημίνα ήδη θεωρεί τον εαυτό της φαβορί. Περίμενα ότι με το που θα χωριστούν θα γίνει κάτι, ειδικά από την πλευρά της Ασημίνας που είναι πιο οξύθυμη, η Σοφιάνα θα το εκμεταλλευτεί».

«Με την Ασημίνα δεν υπάρχει κανένας κώδικας επικοινωνίας. Όταν στις 5 προτάσεις οι 4 είναι με το εγώ τι μπορείς να πεις;», είπε, μάλιστα για την Ασημίνα.

Για τον παλιό του συμπαίκτη δηλώσε: «Παρότι ο Κατσαούνης έχει αρκετά καλά σημεία δεν ταιριάζουμε. Ξέρει ότι είναι δυνατός αγωνιστικά, έριξε τους τόνους γιατί ξέρει ότι είναι δημοφιλής, τον ενδιέφεραν πολύ τα στατιστικά του», ενώ από για τους δύο πιο δημοφιλής παίκτες, κατά τη γνώμη του, δήλωσε:

«Είναι τελείως ειρωνικό ο Άρης να κατηγορεί την Ασημίνα για ένα μπινελίκι που έριξε γιατί και ο ίδιος εκτός κάμερας ειρωνεύεται και είναι πολύ πιο εριστικός από ό,τι on camera. Δεν θα το πιστώσω στην Ασημίνα. Είναι τελείως άνανδρο να πιαστείς από αυτό και να το κάνω θέμα. Μάλλον είσαι τυχερός και δεν τα έχει πιάσει η κάμερα.

Η Μυριέλλα μου έκανε πολύ θετική εντύπωση, κάτσαμε. μιλήσαμε αρκετά. Σε σχέση με κάποιους άλλους μπορείς να συνυπάρξεις. Απλά της είπα “μίλα λίγο λιγότερο”.

Μακράν ο καλύτερος αγωνιστικά είναι ο Άρης και του αξίζει να είναι στον τελικό αλλά δεν θα ήθελα να το πάρει. Δεν ξέρω τι βγαίνει προς τα έξω αλλά είναι αρκετά διαφορετικός. Ξέρει να χειρίζεται καταστάσεις, είναι πάρα πολύ αλαζόνας.

Πρέπει να έχει μια θέση στην τετράδα και η Ασημίνα αλλά δεν θέλω να το πάρουν. Ελπίζω να είναι μέσα και ο Στάθης γιατί μου έδωσε πολύ καλά δείγματα και ο Τάλα αν και έχει κάποιο πρόβλημα στον στόχο και όταν γίνει ατομικό θα τον φάνε λάχανο. Η Μαίη δεν νομίζω ότι θα φτάσει» ήταν η πρόβλεψή του».

Παρόλα αυτά, ο ίδιος θέλησε να κλείσει αυτή τη συνέντευξη με ένα χαρούμενο μήνυμα και τόνισε πως η εμπειρία του στο παιχνίδι στο τέλος του άφησε ωραίες αναμνήσεις.

Survivor 5: Αποκαλύφθηκε το ειδύλλιο - Το υπονοούμενο του Ανδρέα για τη Μαίη

Από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στο Survivor 5, η Μαίη και ο Ανδρέας ήταν πολύ κοντά. Οι δυο τους έκανα παρέα στην μπλε ομάδα και υποστήριζε ο ένας τον άλλον καθώς πολύ συχνά βρίσκονταν στο στόχαστρο των συμπαικτών τους.

«Αν φύγω θα μου λείψει περισσότερο κάτι από την άλλη παραλία», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας και αμέσως η κάμερα έδειξε τη Μαίη που είναι στην μπλε παραλία.