Survivor 5 - αποκλειστικό: Δεν το έχουν δείξει ακόμα - Άρης και Σοφιάννα ήρθαν κοντά

Τι συνέβη μεταξύ των δύο παικτών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - αποκλειστικό: Δεν το έχουν δείξει ακόμα - Άρης και Σοφιάννα ήρθαν κοντά

Έχουμε μια μικρή παύση δύο ημερών χωρίς επεισόδιο όμως εμείς είμαστε εδώ για να σας κρατάνε το ενδιαφέρον. Το νέο παρασκηνιάκι από τον Άγιο Δομίνικο έχει ως πρωταγωνιστές την Σοφιάννα Αβραμάκη και τον Άρη Σοϊλέδη! Τι συνέβη ανάμεσα στα δύο παιδιά;

Όχι δεν χρειάζεται να ανησυχεί η Μαρία Αντωνά, αφού δεν πρόκειται για κάτι ερωτικό αλλά για τη νέα κλίμα της ομάδας των Μαχητών στο Survivor. Μαχητές και Διάσημοι έχουν επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στον τσακωμό της Σοφιάννας με την Ασημίνα, κάτι που έφερε πιο κοντά την πρώτη με τον Άρη Σοϊλέδη!

Συγκεκριμένα στον τελευταίο τσακωμό ανάμεσα στις δύο, είδαμε τον Άρη Σοϊλέδη να κάνει επίθεση στην Ασημίνα Χατζηανδρέου και να την συμβουλεύει να έχει καλύτερη συμπεριφορά, ιδιαίτερα σε άτομα μεγαλύτερα από εκείνη! Μπορεί ο Άρης να ήταν ευγενικός όμως αυτό δεν σημαίνει πως όταν έκλεισαν οι κάμερες είχε την ίδια συμπεριφορά.

Πληροφορίες μας θέλουν τους δύο ποδοσφαιριστές, τον Άρη δηλαδή και την Ασημίνα, να τσακώθηκαν σε σημείο να φέρει αρκετά κοντά τον Άρη με την Σοφιάννα. Φήμες θέλουν τους δύο νέους συμπαίκτες να...διαβάστε εδώ την συνέχεια!