Survivor 5: «Έχει το όνομα και δυνατό συμβόλαιο...» - Στο στόχαστρο του Μαρτίκα ο Απόστολος Ρουβάς

«Είσαι λάθος Μαρτίκα, μην ακούω αερολογίες»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Έχει το όνομα και δυνατό συμβόλαιο...» - Στο στόχαστρο του Μαρτίκα ο Απόστολος Ρουβάς

Ο αγώνας ασυλίας έχει φέρει αναταράξεις και στις δύο ομάδες, καθώς η στρατηγική έχει κατακτήσει τα μυαλά των παικτών και όλοι θέλουν να ακολουθήσουν αυτό που θα τους πάει πιο κοντά στον τελικό τους στόχο. Στο επεισόδιο της Δευτέρας 28/3 βλέπουμε πως η συζήτηση για τον αγώνα και τους Κόκκινους έφερε έντονες αναταράξεις στην ομάδα των Μπλε. Δείτε εδώ ποιοι θα βρεθούν υποψήφιοι).

Οι δηλώσεις του Μαρτίκα για τον Ρουβά

Συγκεκριμένα πολλοί μίλησαν για τους ποιους πρέπει να στηρίξουν, υποστηρίζοντας πως «τα μεγάλα κεφάλια» που έχουν μείνει και καιρό μέσα στο παιχνίδι πρέπει να φύγουν και να δώσουν χώρο στα νεότερα παιδιά. Αυτή την δήλωση έκανε ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ βρήκε αρκετούς υποστηρικτές.

«Ο Απόστολος 45 χρονών να τον δικαιολογούμε για το τι πέρασε στην ζωή του, το καταλαβαίνω. Αλλά από την άλλη καταλαβαίνω ότι έχει ένα πολύ δυνατό συμβόλαιο μέσα στο παιχνίδι και κλείνει σχεδόν 4 μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαρτίκας.

«έχει πρωινή εκπομπή, έχει το όνομα που τον ακολουθεί και τον στηρίζει τόσα χρόνια, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τον λυπηθώ», τόνισε λίγα λεπτά μετά. Ωστόσο απέναντι σε αυτα βρέθηκε ο Τάκης και αναρωτηθήκε τον λόγο που ο Μαρτίκας μπήκε στο παιχνίδι: «Είσαι λάθος Μαρτίκα, μην ακούω αερολογίες», είπε.

Από την άλλη με τον Μαρτίκα συμφώνησε και η Ευρυδική.

«Ο κύριος κωλοτούμπας...» - Μυριέλλα και Ναυσικά "σταυρώνουν" τον Τάκη

Tο σημερινό επεισόδειο του Survivor 5, 28/3 ξεκίνησε με την επίθεση της Μυριέλλας και της Ναυσικάς εναντίον του Τάκη Καραγκούνια. Η ηθοποιός μάλιστα υποστηριξε ότι ο Τάκης κάνει λάθη από οτν φόβο του να μην ψηφιστεί, ενώ η Ναυσικά δήλωσε ότι είναι ο «κύριος Κωλοτούμπας».

«Όλοι βλέπουμε ότι ο κύριος Κωλοτούμπας, ενώ ισχυρίζεται ότι έχει αλλάξει τον χαρακτήρα του, φοβάται πάλι ότι θα ψηφιστεί», δήλωσε η Μυριέλλα και συνέχισε: «Τάκη συγγνώμη αλλά η κουτοπονηριά δεν βοήθησε πολύ κόσμο».