Survivor 5: «Κομπλεξάρα! Μη ζηλεύεις κακομαθημένο 25χρονο» - Η "επίθεση" του Κωνσταντάρα στην Βρισηίδα

Η αιχμηρή ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: «Κομπλεξάρα! Μη ζηλεύεις κακομαθημένο 25χρονο» - Η

Μπορεί να έχει αποχωρήσει από το Survivor 5 εδώ και περίπου έναν μήνα, ωστόσο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας παρακολουθεί φανατικά το παιχνίδι και πολύ συχνά τοποθετείται τόσο για τους πρώην συμπαίκτες του όσο και για τους τσακωμούς.

Ο δημοσιογράφος λοιπόν φαίνεται πως δεν μασάει καθόλου τα λόγια του και τα λέει έξω από τα δόντια -όπως για τις αμοιβές-, ακόμα κι αν οι δηλώσεις του περιλαμβάνουν υβριστικές φράσεις. Στο στόχαστρό έχει βρεθεί τις τελευταίες μέρες η Βρισηίδα, την οποία "στόλισε" κανονικότατα μέσα από τα tweets του στο twitter.

Το αιχμηρό σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την Βρισηίδα στο Survivor 5

«Ατελειωτα κομπλεξάρα. Μη ζηλεύεις κακομαθημένο 25χρονο. Φύγε πάλι και κλάψε παραπέρα. ΚΑΛΗΜΈΡΑ».

Οι αποκαλύψεις του για την συμμετοχή του στο Survivor 5

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε σήμερα 28/3 ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο ίδιος μίλησε για τον παππού του και τον πατέρα του, για τον οποίο είχε αναρτήσει μία πολύ συγκινητική φωτογραφία στο Instagram πρόσφατα, αλλά και για την εμπειρία του στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor 5, κάνοντας μεγάλες αποκαλύψεις.

«Έφερα βαρέως το επίθετο του παππού μου, αλλά με καλό παρονομαστή γιατί όποιος με γνώριζε μίλαγε με καλά λόγια για εκείνον. Μου έχουν κάνει αρκετές φορές πρόταση να ασχοληθώ με την υποκριτική. Ο πατέρας μου δεν με απέτρεψε από το να ασχοληθώ με την υποκριτική αν το ήθελα», είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Το Survivor ήταν για μένα μια δοκιμασία και μπήκα για την εμπειρία. Και εμένα με εξέπληξε ευχάριστα ο εαυτός μου που ανταπεξήλθα. Είχα παραπάνω κιλά όταν μπήκα στο Survivor, αλλά ήμουν ανέκαθεν αθλητικός τύπος. Η πιο δυνατή στιγμή στο Survivor ήταν όταν έφερα τον πόντο και κερδίσαμε το έπαθλο επικοινωνίας».

«Έμεινα 53 μέρες και θυμάμαι μία προς μία τις στιγμές που έζησα. Λόγω του Survivor πήρα ένα σιωπηλό όρκο. Να περνάω περισσότερο χρόνο με τους γονείς μου. Όταν βγήκα είχα πολλά νεύρα με τον Βαλάντη. Τώρα μέσα μου του τα έχω συγχωρήσει όλα. Καταλαβαίνω γιατί κάποιοι τηλεθεατές εκνευρίζονται με τη Μυριέλλα, αλλά ένιωσε επίθεση από πολλούς παίκτες», αποκάλυψε στο τέλος ο πρώην παίκτης του ριάλιτι.