Survivor 5 spoiler 30/3: Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής! Ποιος φεύγει τελικά

Τα μυστικά στατιστικά μίλησαν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 30/3: Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής! Ποιος φεύγει τελικά

Σε θρίλερ εξελίσσεται η αποχώρηση από το Survivor 5. Τζο Μαριδάκη, Μυριέλλα Κουρεντή και Απόστολος Ρουβάς περιμένουν με ανυπομονησία να μάθουν ποιον δε στηρίζει η πλειοψηφία του τηλεοπτικού κοινού κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να γυρίσει ένας από αυτούς πίσω στην Ελλάδα.

Πρόκειται λοιπόν για 3 δυνατά ονόματα όπως έχει αποδείξει το twitter, ωστόσο Μυριέλλα και Απόστολος έχουν φέρει πολλές φορές εντάσεις κάτι που έχει κάνει πολλούς τηλεθεατές να έχουν τραφεί εναντίον τους και να τους κράζουν πολύ. Ειδικά η ηθοποιός.

Σήμερα 29/3 σίγουρα θα συζητηθεί πάρα πολύ στα social media, αφού όπως είδαμε και στο trailer θα πει μπροστά σε όλους σε έντονο ύφος, πως αν ήταν υποψήφια εκείνη με την Τζο και τον Κατσαούνη θα αποχωρούσε σίγουρα η Τζο. Αυτό θα συμβεί πριν το αγώνισμα για το έπαθλό επικοινωνίας που ήδη γνωρίζουμε ποιος θα το πάρει.

Τι συμβαίνει με την αποχώρηση από το Survivor 5

Survivor 5 spoiler 30/3

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Μυριέλλα Κουρεντή είναι αυτή που αποχωρεί από το παιχνίδι... ωστόσο, σύμφωνα με εξέλιξη της τελευταία στιγμής... μπορεί και να έχουμε ανατροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ψηφοφορία έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, αφού η ηθοποιός κοντράρει σε ψήφους με τον Απόστολο Ρουβά!

Ναι ναι καλά διαβάσατε, η τελική ψήφος θα είναι εκείνη που θα καθορίσει ποιος τελικά θα φύγει σίγουρα αύριο 30/3! Εμείς θα προσπαθήσουμε να μάθουμε περισσότερα από την πηγή μας και θα επιστρέψουμε με επιβεβαιωμένες πληροφορίες.