Survivor 5: Στο Συμβούλιο του νησιού η σύντροφος του Γιώργου Λιανού και η κόρη του

Τρυφερό στιγμιότυπο με την μπέμπα στη θέση του μπαμπά της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Στο Συμβούλιο του νησιού η σύντροφος του Γιώργου Λιανού και η κόρη του

Ο Γιώργος Λιανός και η αγαπημένη του Κωνσταντίνα Καραλέξη διανύουν μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή τους. Η κορούλα τους πριν περίπου ένα χρόνο ήρθε να ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία και να φέρει το 4ο παιδάκι στον παρουσιαστή.

Δυο λοιπόν από τις τρεις (η τρίτη είναι η μια του κόρη από τον προηγούμενη γάμο του) γυναίκες της ζωής του, βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο λόγω των γυρισμάτων του Survivor 5, αφού ο Γιώργος Λιανός δεν ήθελε να τις αφήσει μόνες τους πίσω στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι μένει σε ένα υπέροχο σπίτι κοντά στο χώρο των γυρισμάτων και πολύ συχνά μαμά και κόρη πηγαίνουν να επισκεφθούν τον παρουσιαστή στη δουλειά.

Η φωτογραφία της κόρης του Λιανού στο συμβούλιο του νησιού

Μάλιστα, πρόσφατα πήγαν στα γυρίσματα ενός συμβουλίου του νησιού και η Κωνσταντίνα Καραλέξη φωτογράφησε την κορούλα της στη θέση του μπαμπά της.

Καραλέξη survivor κόρη

Παντρεύεται ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη;

Φουλ ερωτευμένος με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Καραλέξη είναι ο Γιώργος Λιανός. Το ζευγάρι που απέκτησε την πρώτη του κορούλα πριν από μερικούς μήνες, παραμένει ευτυχισμένο και πιο πλήρης από κάθε άλλη φορά.

Ωστόσο, μετά την γέννηση του παιδιού τους - που έγινε 1 ετών και είναι κουκλάκι - πολλές είναι οι φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται, κάτι που απάντησε ο ίδιος μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στις κάμερες που τον τσάκωσαν στην βάφτιση του γιου του καλού του φίλου Παναγή Τζωρτζάτου, όπου ήταν νονός.

«Είναι νωρίς ακόμα» είπε χαμογελώντας ο Γιώργος Λιανός και στη συνέχεια αποκάλυψε για τα επαγγελματικά του: «Ξεκινήσαμε πρόβες του The Voice. Έφυγε κόσμος, ήρθε κόσμος, ήρθε ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Είναι παλιός γνώριμος. Δεν έχω ιδέα για το Survivor, αυτά θα μαθευτούν στην πορεία. Το Survivor είναι μακρινό σενάριο».