Αποκλειστικό παρασκήνιο: Άγριος καυγάς στο Survivor 5 - «Σκάσε πια ρε, μας ζάλισες τα...»

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκλειστικό παρασκήνιο: Άγριος καυγάς στο Survivor 5 - «Σκάσε πια ρε, μας ζάλισες τα...»

Όλοι σχεδόν οι παίκτες επιχειρούν να γίνουν... βασιλιάδες της ίντριγκας και ελάχιστοι είναι εκείνοι, που προσπαθούν να επιδείξουν μια αξιοπρεπή στάση, αποφεύγοντας όλες αυτές τις εντάσεις, που μονάχα καλό δεν κάνουν στους παίκτες.

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ, για παράδειγμα, είτε βρίσκεται είτε όχι στο παιχνίδι είναι το ίδιο πράγμα, σχετικά με τις παρασκηνιακές κινήσεις. Του φτάνει, άλλωστε, που είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του παιχνιδιού του ΣΚΑΪ και για αυτό τον συμπαθεί ο κόσμος ιδιαίτερα.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας είναι γενικά ένας ήσυχος άνθρωπος, μια ήρεμη δύναμη θα έλεγε κανείς, που δεν οδηγείται εύκολα σε «ξεσπάσματα». Αυτό δε σημαίνει, ότι δεν μπορεί να ξεπεράσει τα δικά του όρια και να γίνει έξαλλος με κάποιο συμπαίκτη του. Κι αν συμβεί αυτό, τότε... καλύτερα να κρυφτούν οι υπόλοιποι, καθώς είναι γνωστό πως περισσότερο πρέπει να φοβάσαι τον ήρεμο άνθρωπο για τις ελάχιστες φορές, που θα νευριάσει πραγματικά.

Κάπως έτσι θα ένιωσε και ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος από την πρώτη μέρα έχει πάει στον Άγιο Δομίνικο... για να τσακωθεί. Και το έχει καταφέρει με μεγάλη επιτυχία, κάνοντας καβγά... μέχρι και με τους φοίνικες, φέρνοντας διαρκώς ένταση.

Αυτό δεν άντεξε και ο Ταλάντσεβ. Φανταστείτε, άλλωστε, να είχατε καθημερινά δίπλα σας έναν άνθρωπο, που συνέχεια φωνάζει, ωρύεται, τσακώνεται και, γενικά, δε σταματά να προκαλεί ένταση. Ο Γιώργος, λοιπόν, σηκώθηκε σε ένα από τα «ξεσπάσματα» του Τάκη και... ποιος δεν τρόμαξε.

«Σκάσε πια ρε φίλε, δεν... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr