Survivor 5 spoiler 2/4: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Έχουμε το χρώμα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5 spoiler 2/4: Οριστικό! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού

Νέο επεισόδιο του Survivor 5 πρόκειται να δούμε απόψε, Σάββατο 2/4 και όπως κάθε φορά έτσι και τώρα το Youweekly.gr σας έχει το χρώμα της ομάδας που κερδίζει το έπαθλο φαγητού.

Στο πρώτο επεισόδιο του Survivor για τον Απρίλιο οι παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι σε έναν σκληρό στίβο μάχης, που χρειάζεται αντοχή, ταχύτητα και κλασικά στόχο, για το ποιος θα καταφέρει να κερδίσει το πρώτο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας, με τον Γιώργο Λιανό να τους προειδοποιεί πως τα πράγματα χρειάζονται προσοχή!

Ωστόσο, για ακόμη μια φορά, δεν θα λείψουν οι εντάσεις και οι καυγάδες, με πρωταγωνιστές τον Τάκη και τον Κωνσταντίνο. Από τη μία ο Τάκη βρίσκει παράλογο τον Κωνσταντίνο και από την άλλη, ο νέος παίκτης των Μπλε ξεκαθαρίζει πως ο Τάκης αποτελεί την πηγή όλων των προβλημάτων στην ομάδα, ενώ ο Τάκης φαίνεται πως έχει έναν άγριο καυγά και με την Ασημίνα!

Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο φαγητού στο Survivor 5

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η ομάδα που καλωσορίζει με τον καλύτερο τρόπο τον Απρίλη είναι... η Μπλε, η οποία θα πάει στο αγώνισμα ασυλίας της Κυριακής αρκετά φαγωμένη!

Να σας ενημερώσουμε κάπου εδώ πως μετά την διαμόρφωση των νέων ομάδων, οι Κόκκινοι έχουν νικήσει 4 φορές, ενώ οι Μπλε 7!

Αποκλείεται να αλλάξει κάτι, μιας και είναι οριστικό, ωστόσο το Survivor είναι όπως γνωρίζουμε όλοι το παιχνίδι των ανατροπών, οπότε αν τυχόν υπάρξει κάτι απρόοπτο, εμείς όπως πάντα θα σας ενημερώσουμε, οπότε μείνετε συντονισμένοι!