Survivor 5: Σχεδόν γυμνή - Τα νέα ακατάλληλα πλάνα της Σοφιάννας που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Πρώτο θέμα συζήτησης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Σχεδόν γυμνή - Τα νέα ακατάλληλα πλάνα της Σοφιάννας που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Δίχως τέλος φαίνεται πως είναι τα... ανάρμοστα πλάνα του φετινού Survivor 5, με τον σκηνοθέτη να επιλέγει να προβάλλει πάντα τα πιο τζούσι! Σούσουρο λοιπόν έχει δημιουργηθεί ξανά με μερικά πλάνα που προβλήθηκε στο επεισόδια αυτής της εβδομάδας -δείτε εδώ εντωμεταξύ ποια ομάδα νικάει απόψε 2/4- με πρωταγωνίστρια για ακόμη μια φορά την Σοφιάννα.

Η παίκτρια των Μπλε ξοδεύει πολύ χρόνο στην παραλία κάνοντας ηλιοθεραπεία και αυτό φαίνεται έντονα, μιας και είναι αρκετά μαυρισμένη. Η Σοφιάννα λοιπόν αποφάσισε να συνδυάσει την ηλιοθεραπεία της με την γυμναστική, με τον σκηνοθέτη του ριάλιτι να κάνει ορισμένα απίθανα ζουμ στα προσόντα της, το ίδιο και την ώρα που μιλούσε με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Πλάνα Σοφιάννας στο Survivor 5

Τα νέα ακατάλληλα πλάνα της Σοφιάννας στο Survivor 5 που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Τι έχει αποκαλύψει για την προσωπική της ζωή

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα επάθλου στο Survivor 5, οι δυο ομάδες βρέθηκαν μπροστά από τον Γιώργο Λιανό, οποίος τους ανακοίνωσε το έπαθλο που θα απολαύσει η νικήτρια ομάδα.

Πιο συγκεκριμένα εκείνοι που θα καταφέρουν να φέρουν την πολυπόθητη νίκη, θα έχουν την δυνατότητα να βρεθούν σύντομα στο πάρτι της ένωσης του τουρκικού Survivor και θα χορέψουν με τις επιτυχίες του pop star της γειτονικής χώρας, Edis. Κάπου εδώ να τονίσουμε πως ο Ατζούν έδωσε χωρίς να καταλάβει το spoil που θέλαμε να μάθουμε.

Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός, ο Γιώργος Λιανός βρήκε την αφορμή προκειμένου να κάνει κάποιες ερωτήσεις στους παίκτες. Έτσι, ο ίδιος απεύθυνε τον λόγο στη Σοφιάννα Αβραμάκη, που όπως είπε είναι “μπακούρι” ενώ από την άλλη η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκάλυψε χαρακτηριστικα: «Και εγώ είμαι ελεύθερη. Έχω χαιρετήσει ένα Τούρκο και θέλω να τον γνωρίσω».