Survivor 5: «Αρχίζουν να με φοβούνται..» - Οι αιχμηρές δηλώσεις της Τζο Μαριδάκη

«Δέχομαι ψυχολογικό πόλεμο»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Αρχίζουν να με φοβούνται..» - Οι αιχμηρές δηλώσεις της Τζο Μαριδάκη

Για ψυχολογικό πόλεμο από τους συμπαίκτες της μίλησε στην αρχή του επεισοδίου του Survivor, το Σάββατο 2/4, η Τζο Μαριδάκη, η οποία αποτέλεσε το μήλον της έριδος, εξαιτίας της υποψηφιότητας της την προηγούμενη εβδομάδα. Η παίκτρια, μετά την αποχώρηση της Μυριέλλας και τα όσα ειπώθηκαν έκανε κάποιες δηλώσεις που θα συζητηθούν σε περίπτωση που ισχύουν.

Οι αιχμές της Τζο Μαριδάκη για τους συμπαίκτες της

Η δυνατή παίκτρια των Κόκκινων, μίλησε για τις υποψίες της πως ίσως δεν την θέλουν στην ομάδα μιας και την ψηφίζουν και πως σε καμία περίπτωση δεν πουλάει την ομάδα της όπως ειπώθηκε. Επίσης έκανε αναφορά στην συμπεριφορά που λαμβάνει από την ομάδα της, θεωρώντας πως δέχεται ψυχολογικό πόλεμο.

«Μια μικρή terminator μόλις γεννήθηκε. Πιστεύω ότι τα παιδιά αρχίζουν να φοβούνται με εμένα. Έχω διώξει δυο άτομα! Βασικά δεν τα έχω διώξει, απλά το κοινό με κράτησε αλλά για πλάκα τώρα που το λέμε πιστεύω ότι όντως με φοβούνται».

«Επειδή τον Σπύρο Μαρτίκα τον έχω γνωρίσει στην μπλε ομάδα όπου υπήρξα, όντως το είπε αλήθεια και όταν λέει κάτι τηρεί τον λόγο του. Εγώ είπα την αλήθεια πως, επειδή θέλω πάρα πολύ να παραμείνω στο Survivor, δέχομαι την πρόταση του. Έχω αρχίσει να νιώθω ότι δέχομαι ψυχολογικό πόλεμο από τα παιδιά της ομάδας μου. Νομίζουν ότι πουλάω την ομάδα με το να παραμείνω στο παιχνίδι επειδή δέχθηκα αυτή την πρόταση» πρόσθεσε, επίσης, η Τζο Μαριδάκη.

"Ούτε για φτύσιμο..." - Πλακώθηκαν Ναυσικά και Τζο με το που έκλεισαν οι κάμερες

Της... ίντριγκας γίνεται στο Survivor 5, με αποτέλεσμα πράγματα που είναι δύσκολο να εξηγηθούν με σοβαρά επιχειρήματα, να εξηγούνται μονάχα μέσω της έκφρασης συγκεκριμένων συμφερόντων, που κάνουν κάθε παίκτη να αλλάζει την προσέγγισή του.

Η «καραμέλα» της αγωνιστικής ψήφου, ειδικά, όταν ξεκινούν λιώνει πολύ γρήγορα και, κάπως έτσι, βλέπουμε τους παίκτες να επιχειρούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, όταν ψηφίζουν συμπαίκτες τους που προσφέρουν είτε στο στίβο μάχης είτε στην καλύβα.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, για παράδειγμα, δε μας τα λέει καθόλου καλά τελευταία. Το μοντέλο και ηθοποιός ψήφισε, μέσω ατομικής ασυλίας, την Τζο Μαριδάκη ως τρίτη υποψήφια, προκαλώντας γέλωτα με τις δικαιολογίες που βρήκε, αφού η τελευταία είναι από τις καλύτερες παίκτριες της κόκκινης ομάδας, σε αντίθεση με τη συμπαίκτριά της.

Η απόφαση αυτή της Ναυσικάς έφερε την έντονη αντίδραση της Τζο η οποία είπε χαρακτηριστικά: «Φέρνω νίκες, τι άλλο πρέπει να κάνω για να μην με ψηφίσουν; Να τους προσκυνάω;» - δείτε το βίντεο.

Φυσικά αυτό το σχόλιο δεν θα έμενε αναπάντητο από την πλευρά της Ναυσικάς, η οποία ενίστατο και ζήτησε να μάθει για την κλίκα που της χρεώνουν, ενώ προσπάθησε με διόλου πειστικό τρόπο, ότι είχε λόγο να την ψηφίσει.

Το περιστατικό αυτό είχε και συνέχεια... μετά το συμβούλιο! Δείτε το αδιανόητο περιστατικό στο Athensmagazine.gr