Survivor 5 - αποκλειστικό: «Είστε άχρηστες» - "Σκοτώθηκε" η Μαίρη με Βρισηίδα και Ευρυδίκη μόλις έκλεισαν οι κάμερες!

Ο κακός χαμός στην παραλία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - αποκλειστικό: «Είστε άχρηστες» -

Τα πράγματα στο Survivor 5 δείχνουν να έχουν ξεφύγει, με τους παίκτες διαρκώς να βρίσκουν μια αφορμή, ώστε να έρχονται σε αντιπαράθεση και να διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους, κάτι που δεν αφορά φυσικά το στίβο μάχης.

Στο σημερινό (3/4) επεισόδιο, για παράδειγμα, μπορεί οι δύο ομάδες να δίνουν έναν φοβερό αγώνα σε ποδοσφαιρικό πλαίσιο μέσα στην νύχτα, αλλά όλα αυτά θα ξεχαστούν, αφού στο τέλος όλα θα γίνουν... Γης Μαδιάμ στο συμβούλιο του νησιού. Όπως βλέπουμε, η Βρισηίδα Ανδριώτου βρίσκει άλλη μια ευκαιρία να βάλει... φυτιλιές στην κόκκινη ομάδα, κατηγορώντας ευθέως τον Απόστολο Ρουβά, ο οποίος πάντως φροντίζει πολύ γρήγορα να τη βάλει στη θέση της, έχοντας και ως υποστηρικτή τον Γιώργο Κατσαούνη, που σπεύδει να κάνει και αποκαλύψεις.

Ο αγρότης αναφέρει, ότι η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου χαρακτήρισε ως ψοφίμια την Ευρυδίκη και τη Βρισηίδα, αποκαλύπτοντας μια διαφορετική πτυχή των όσων συμβαίνουν στην μπλε ομάδα, κάτι που δείχνει τελικά να ισχύει σε απόλυτο βαθμό.

Η Μαίη δε συμπαθεί ιδιαίτερα τα δύο κορίτσια, τα οποία μπορεί αγωνιστικά να μην τα πηγαίνουν άσχημα, αλλά το μόνο που κάνουν στην καλύβα είναι οι ίντριγκες, κάτι που έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα αρκετούς παίκτες, και δη την Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr