Survivor 5: «Πρέπει να φυλάξω το τομάρι μου...» - Φανερά εξουθενωμένη η Ασημίνα

«Θα κυνηγήσω την ατομική ασυλία»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Πρέπει να φυλάξω το τομάρι μου...» - Φανερά εξουθενωμένη η Ασημίνα

Το σημερινό επεισόδιο του Survivor 5, την Κυριακή 3/4 δεν ξεκίνησε τόσο καλά για την Κόκκινη ομάδα, και λίγο πριν το αγώνισμα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, η ψυχολογία τους είναι στα τάρταρα από την πείνα. Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, φανερά ενοχλημένη και εξουθενωμένη από την πείνα και την χθεσινή τους ήττα, μίλησε στην κάμερα και οριακά δεν "έσπασε".

Η αγανάκτηση της Ασημίνας με τις ήττες

Η δυνατή παίκτρια των Κόκκινων, ανέφερε πως δεν μπορεί να χωνέψει τις ήττες και πως αν είχαν φάει εχθές σίγουρα θα ξυπνούσε καλύτερα και θα πήγαινε εκείνη και η ομάδα της με άλλο αέρα στον αγώνα. Επίσης άφησε αιχμές για κάποιους από την ομάδα της, καθώς όπως ανέφερε δε φάνηκε να τους πείραξε που χάσανε και πως τώρα θα πρέπει και εκείνη να δει τι θα κάνει κυνηγώντας την ατομική ασυλία σε περίπτωση ήττας.

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας πρόκειται να αγωνιστούν απόψε το βράδυ 3/4 Μπλε και Κόκκινοι, οι οποίοι θέλω να μπουν με το δεξί για να κερδίσουν παράλληλα και την ψυχολογία αλλά και την παραμονή τους στο παιχνίδι. Το youweekly.gr λοιπόν σας έχει το όνομα του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση.

Βέβαια, οι παίκτες των Μπλε δεν θα πάνε στον στίβο μάχης με την καλύτερα διάθεση, μιας και για ακόμη μια φορά τσακώνονται αρκετά στην παραλία, με πρωταγωνιστές φυσικά τον Τάκη Καραγκούνια και τον Κωνσταντίνο Εμμανούλ.

Πράγματι, η ψυχολογία αυτή αλλά και οι συνεχόμενες εντάσεις φαίνεται πως επηρεάζουν τους Μπλε για αυτό και θα είναι οι ηττημένοι της βραδιάς, όπως σας αποκαλύψαμε από νωρίς το πρωί, με τους Κόκκινους να πηγαίνουν το βράδυ στο Συμβούλιο του Νησιού ως θεατές.

Με τους Κόκκινους να κατακτούν το τοτέμ της ασυλίας οι Μπλε θα πρέπει να εμφανιστούν στο συμβόλαιο του νησιού προκειμένου να επιλέξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Φυσικά το φαβορί είναι ξεκάθαρο πλέον και αυτό δεν είναι άλλο από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, που δεν έχει και πολλούς να τον στηρίξουν.

Μάλιστα το συμβάν με τον Τάκη Καραγκούνια, ο όποιος έχασε τον πατέρα του, δεν είχε συμβεί κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας και έτσι δεν μπορεί αυτός να είναι υποψήφιος. Ωστόσο, αν τυχόν αλλάξει κάτι εδώ είμαστε να σας ενημερώσουμε, αλλιώς ο πρώτος υποψήφιος είναι ο Κωνσταντίνος!