Survivor 5 spoiler 5/4: Έχουμε το χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 spoiler 5/4: Έχουμε το χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ ανταγωνιστική ανάμεσα στις δυο ομάδες του Survivor 5, αφού μετά την αλλαγή των παικτών το κλίμα είναι πολύ έντονο. Το Σάββατο η Μπλε κέρδισε το έπαθλο φαγητού, ενώ τις δυο ασυλίες η Κόκκινη ομάδα, με αποτέλεσμα 3 παίκτες της πρώτης να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Το κλίμα γενικά στον Άγιο Δομίνικο είναι πολύ έντονο. Άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί με τον Άρη Σοϊλέδη, καθώς ήδη η παραγωγή του έχει κάνει την πρώτη νύξη πως πρέπει κάποια στιγμή να επιστρέψει στους αγώνες αλλιώς να γυρίσει στην Ελλάδα.

Από την άλλη, ο Τάκης Καραγκούνιας θρηνεί το χαμό του πατέρα του από μακριά, καθώς ενώ του είπε η παραγωγή πως μπορεί να πάει στην κηδεία και μετά να επιστρέψει στο παιχνίδι, εκείνος είπε πως δεν προλαβαίνει καθώς το ταξίδι είναι πολύ μεγάλο και δεν θα προλάβει το τελευταίο "αντίο".

Επίσης, δεν λείπουν οι τσακωμοί και οι εντάσεις, ειδικά μετά την είσοδο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ ο οποίος έχει τσακωθεί με πολλούς συμπαίκτες του αλλά και αντιπάλους. Μάλιστα, απασχόλησε πολύ και ο τσακωμός της Βρισηίδας Ανδριώτου με τον Απόστολο Ρουβά.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 5

Survivor 5 spoiler 5/4

Σήμερα όμως Μπλε και Κόκκινοι θα παίξουν για το έπαθλο επικοινωνίας που είναι επίσης πολύ σημαντικό για όλους τους παίκτες. Σύμφωνα, λοιπόν με τις πληροφορίες μας η Μπλε είναι εκείνη που θα καταφέρει να μάθει νέα από αγαπημένα πρόσωπα.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram