Survivor 5: Η ανακοίνωση του Λιανού έφερε δάκρυα στα μάτια της Ασημίνας και του Κατσαούνη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η ανακοίνωση του Λιανού έφερε δάκρυα στα μάτια της Ασημίνας και του Κατσαούνη

Ως γνωστόν οι τσακωμοί δεν έχουν τέλος στον Άγιο Δομίνικο καθώς οι συνθήκες είναι αντίξοες για όλους τους παίκτες του Survivor 5 ωστόσο αρκετές φορές τους έχουμε δει να συγκινούνται. Πιο συγκεκριμένα, το αποψινό αγώνισμα θα είναι αρκετά δύσκολο τόσο σε θέμα ψυχολογίας όσο και σε θέμα σωματικής αντοχής.

Μάλιστα, απόψε 5/4, οι Κόκκινοι έχουν έναν λόγο παραπάνω για να ριχτούν στη μάχη με μεγαλύτερο δυναμισμό καθώς ο Γιώργος Λιανός είπε σε δύο από τους παίκτες πως αν κερδίσουν οι Κόκκινοι, θα μιλήσουν με τις γιαγιάδες τους.

Ο λόγος για την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τον Γιώργο Κατσαούνη που όπως ανέφερε ο γνωστός παρουσιαστής, τους περιμένει ηχητικό μήνυμα από τις γιαγιάδες τους. Η γιαγιά Ασήμω της Ασημίνας και η γιαγιά Ελένη του Γιώργου που τον κυνηγούσε μικρό για να μην κάνει σκανταλιές θα είναι εκείνες με τις οποίες θα μιλήσουν σε περίπτωση που κερδίσουν το έπαθλο.

Η συγκίνηση του Κατσαούνη και της Ασημίνας στο Survivor 5

Έχουμε το χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Αυτή η εβδομάδα είναι πολύ ανταγωνιστική ανάμεσα στις δυο ομάδες του Survivor 5, αφού μετά την αλλαγή των παικτών το κλίμα είναι πολύ έντονο. Το Σάββατο η Μπλε κέρδισε το έπαθλο φαγητού, ενώ τις δυο ασυλίες η Κόκκινη ομάδα, με αποτέλεσμα 3 παίκτες της πρώτης να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Το κλίμα γενικά στον Άγιο Δομίνικο είναι πολύ έντονο. Άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί με τον Άρη Σοϊλέδη, καθώς ήδη η παραγωγή του έχει κάνει την πρώτη νύξη πως πρέπει κάποια στιγμή να επιστρέψει στους αγώνες αλλιώς να γυρίσει στην Ελλάδα.

Από την άλλη, ο Τάκης Καραγκούνιας θρηνεί το χαμό του πατέρα του από μακριά, καθώς ενώ του είπε η παραγωγή πως μπορεί να πάει στην κηδεία και μετά να επιστρέψει στο παιχνίδι, εκείνος είπε πως δεν προλαβαίνει καθώς το ταξίδι είναι πολύ μεγάλο και δεν θα προλάβει το τελευταίο "αντίο".

Επίσης, δεν λείπουν οι τσακωμοί και οι εντάσεις, ειδικά μετά την είσοδο του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ ο οποίος έχει τσακωθεί με πολλούς συμπαίκτες του αλλά και αντιπάλους. Μάλιστα, απασχόλησε πολύ και ο τσακωμός της Βρισηίδας Ανδριώτου με τον Απόστολο Ρουβά.

Survivor 5 spoiler 5/4

Σήμερα όμως Μπλε και Κόκκινοι θα παίξουν για το έπαθλο επικοινωνίας που είναι επίσης πολύ σημαντικό για όλους τους παίκτες. Σύμφωνα, λοιπόν με τις πληροφορίες μας η Μπλε είναι εκείνη που θα καταφέρει να μάθει νέα από αγαπημένα πρόσωπα.

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram