Survivor 5: Η Τζο πέταξε αντικείμενο στον Άρη και τον εξόργισε - «Γιατί το έκανες;»

«Συγγνώμη»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Η Τζο πέταξε αντικείμενο στον Άρη και τον εξόργισε  - «Γιατί το έκανες;»

Πριν καλά καλά τελειώσει ο αποψινός αγώνας για το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 5, συνέβη μια άτυχη στιγμή για την Τζο Μαριδάκη όταν χωρίς τη θέλησή της, πέταξε ένα μικρό-αντικείμενο στον Άρη Σοϊλέδη.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια επέστρεψε απογοητευμένη έχοντας χάσει τον πόντο για την ομάδα της, κάνοντας μια αυθόρμητη κίνηση η οποία παραλίγο να προκαλέσει τραυματισμό στον Άρη Σοϊλέδη. Μάλιστα, ο παίκτης αντέδρασε με την ίδια να του ζητά απευθείας συγγνώμη.

Το περιστατικό με την Τζο και τον Σοϊλέδη στο Survivor 5

Τον αποβάλλουν - Η απαράδεκτη κίνηση παίκτη που εξόργισε την παραγωγή

Έξαλλοι μαζί του δεν είναι μόνο Διάσημοι και Μαχητές αλλά και άνθρωποι της παραγωγής. Συγκεκριμένα από την πρώτη μέρα που μπήκε στο Survivor 5 δείχνει μια προκλητική συμπεριφορά που έχει κάνει έξαλλους συμπαίκτες και αντιπάλους και κυρίως τον Τάκη Καραγκούνια.

Μπορεί στο πλαίσιο του παιχνιδιού όλα να μπορούν να συμβούν αλλά μπροστά στον θάνατο είμαστε όλοι ευαίσθητοι και προσεκτικοί. Τουλάχιστον έτσι πρέπει να κάνουμε. Εκείνος όμως από την άλλη είναι σε άλλο κόσμο, αφού φαίνεται να μην τον ενδιαφέρει καθόλου που ένας συμπαίκτες του έχασε τον πατέρα του μέσα στο παιχνίδι.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως σε τσακωμό που είχε με τον Τάκη Καραγκούνια είπε μια απαράδεκτη έκφραση προς τον συμπαίκτη του, σχετικά με το πένθος του, που δεν μπορούμε να την μεταφέρουμε. Ο λόγος για τον... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr