Survivor 5 spoiler: Θα αλλάξουν όλα - Πότε θα γίνει η ένωση των δύο ομάδων

Θα γίνει χαμός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 spoiler: Θα αλλάξουν όλα - Πότε θα γίνει η ένωση των δύο ομάδων

Για το πάρτι της ένωσης ετοιμάζονται σιγά σιγά όλοι οι παίκτες του Survivor 5 και σε λίγο καιρό Διάσημοι και Μαχητές θα γίνουν ένα. Αυτό σημαίνει πως οι κόντρες και οι εντάσεις θα αυξηθούν κατά πολύ, ωστόσο έρχεται μία μεγάλη γιορτή με τους παίκτες να αφήνουν στην άκρη για λίγο τις διαφορές τους προκειμένου να διασκεδάζουν.

Πότε θα γίνει η ένωση των δύο ομάδων στo Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πάρτι της ένωσης του Survivor αναμένεται να γίνει κοντά στο Πάσχα – δηλαδή τις επόμενες δύο εβδομάδες, ωστόσο 2 παίκτες πιθανότατα μέχρι τότε να χάσουν την ευκαιρία αυτή, μιας και θα έχουν επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα, μαζί φυσικά με την Ευρυδίκη που έφυγε χθες.

Στο πάρτι της ένωσης, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ζυγιστούν, να κάνουν μπάνιο, να κοιταχτούν στον καθρέφτη, να περιποιηθούν τον εαυτό τους, να αλλάξουν ρούχα, να χορέψουν και να τραγουδήσουν.

Αναφορικά τώρα με το ποιος θα τραγουδήσει, τίποτα αόμα δεν είναι σίγουρο. Πέρυσι, ο Ατζούν είχε φέρει τον Jason Derulo για το πάρτι της ένωσης των Τούρκων, Ελλήνων και Ρουμάνων ενώ φέτος ακούγεται πως θα είναι ο Σάκης Ρουβάς και ο Χρήστος Δάντης.

Πότε θα γίνει η ένωση των δύο ομάδων στo Survivor 5

Αποχωρεί η Βρισηίδα Ανδριώτου;

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου από το Survivor 5. Το βράδυ της Τετάρτης 6/4 ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως είναι εκείνη που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους με αποτέλεσμα να πρέπει να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα (δείτε τα ποσοστά της ψηφοφορίας).

Η παίκτρια λοιπόν στο άκουσμα της ανακοίνωσης λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα, αφού όπως έχει δηλώσει πολλές φορές δεν θα αντέξει μέσα στο παιχνίδι χωρίς την Ευρυδίκη στο πλευρό της. Οι δυο κοπέλες κάνουν κολλητή παρέα και είναι λίγο πιο απομονωμένες από την υπόλοιπη ομάδα των Μπλε.

Ειδικά το γεγονός ότι έφυγε η Ευρυδίκη και όχι ο Εμμανουήλ που είναι ο πιο αδύναμος παίκτης αγωνιστικά, αλλά και εκείνος που ξεκινάει όλους τους τσακωμούς, έκανε την Βρισηίδα να νιώσει αδικία και να σπαράξει ακόμη περισσότερο.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες μας, η Βρισηίδα δεν έχει σταματήσει να κλαίει μετά το συμβούλιο του νησιού με την Σοφιάννα να είναι στο πλευρό της για να την ηρεμήσει. Μάλιστα, απευθύνθηκε στην παραγωγή και ζήτησε να αποχωρήσει, καθώς νιώθει πολύ μόνη της στην παραλία.

Ωστόσο, κανείς δεν την πήρε στα σοβαρά, αφού εκείνη την στιγμή δεν σκεφτόταν καθαρά. Άλλωστε, ούτε και η Ευρυδίκη θα ήθελε να φύγει από το παιχνίδι η φίλη της, λόγω της δικής της αποχώρησης.

Τελικά κατάφεραν να την συνεφέρουν και να την πείσουν να μείνει, αφού βρίσκεται πολύ κοντά στην ένωση.