Survivor 5 Spoiler (9/4): Κόκκινοι ή Μπλε; Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει αύριο

Έχουμε το χρώμα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5 Spoiler (9/4): Κόκκινοι ή Μπλε; Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει αύριο

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor 5 (δείτε εδώ με πόσα χρήματα έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο) και από εδώ και στο εξής τίποτα δε θα είναι το ίδιο στις δύο παραλίες. Τo Youweekly.gr όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα, έχει τις πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που θα κερδίσει το αγώνισμα στο αυριανό (9/4) επεισόδιο.

Οι ισορροπίες στις δύο ομάδες κρέμονται από μία λεπτή κλωστή, ενώ η αλήθεια είναι πως τα πράγματα είναι χειρότερα για τους Μπλε. Όπως είδαμε άλλωστε στο trailer που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ώρες (δείτε το εδώ), όλη η ομάδα βρίσκεται απέναντι από τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Τα πράγματα έχουν ηρεμήσει κάπως στους Κόκκινους, ειδικά μετά την αποχώρηση της Μυριέλλας Κουρεντή (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση), ωστόσο η ομάδα έχει βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση με τον καυγά του Απόστολου με τον Άρη.

Η ομάδα που κερδίζει αύριο (9/4) στο Survivor 5

Όπως κάθε φορά, έτσι και σήμερα, επικοινωνήσαμε με την πάντα έγκυρη πηγή μας στον Άγιο Δομίνικο και προσπαθήσαμε να μάθουμε, ποια θα είναι η ομάδα που θα κερδίσει το αγώνισμα επάθλου. Η νίκη αυτή θα είναι καθοριστική καθώς ακολουθούν τα δύο αγωνίσματα ασυλίας.

Μετά από πιέσεις λοιπόν που ασκήσαμε, οι πρώτες πληροφορίες μας αναφέρουν πως η ομάδα που θα φύγει με τη νίκη και το έπαθλο από το Survivor 5 δε θα είναι άλλη από την Κόκκινη.

Επειδή ωστόσο είναι ακόμα νωρίς, μείνετε συντονισμένοι μέχρι αύριο, όταν και θα έχουμε το οριστικό spoiler για την ομάδα που νικάει.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram