Survivor 5: «Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κάνει παρέα με πιο αδύναμους ανθρώπους» - Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν

«Δεν νομίζω στο ριάλιτι να μπορούν να υποδυθούν πολλούς ρόλους»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: «Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κάνει παρέα με πιο αδύναμους ανθρώπους» - Οι δηλώσεις που θα συζητηθούν

Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι άκρως καταιγιστικές σε κάθε επεισόδιο αφού το ριάλιτι επιβίωσης έχει αποδείξει πως είναι το παιχνίδι ανατροπών μιας και ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Την συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν την περίμεναν ούτε οι συμπαίκτες της καθώς σπάραξαν στο κλάμα ούτε και οι τηλεθεατές μιας και την έβλεπαν ως ένα από τα φαβορί από τα κορίτσια που έχουν παραμείνει.

Με αφορμή το συγκεκριμένα γεγονός η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» θέλησε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις. Πιο συγκεκριμένα, είδαμε την Μαίρη Αργυριάδου να τονίζει χαρακτηριστικά για την παίκτρια που αποχώρησε ότι κάνει παρέα με πιο αδύναμους ανθρώπους.

Οι δηλώσεις για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για το Survivor 5

«Αν δω τον Βαλάντη θα...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μετά την αποχώρησή της

Λίγες μέρες μετά την αποχώρησή της από το Survivor 5, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου (δείτε εδώ με πόσα χρήματα έφυγε από το νησί) παραχώρησε τις πρώτες δηλώσεις της στην εκπομπή Love it και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τη Βρισηίδα, στην περίπτωση της Μυριέλλας καθώς και στο περιστατικό που συνέβη με τον Βαλάντη.

«Το πρώτο βράδυ μετά την αποχώρηση δεν κοιμήθηκα καθόλου, μου έλειπαν οι ήχοι της φύσης, η Βρισηίδα, τα παιδιά, το σανίδι. Η αλήθεια είναι ότι μέσα μου δεν ήθελα να φύγει ούτε ο Κωνσταντίνος ούτε η Βρισηίδα, γιατί ξέρω τους λόγους που είναι μέσα και τα δύο παιδιά. Ήθελα όμως να φτάσω στην Ένωση.