Survivor 5: «Φοβάται μην φανεί ο πραγματικός του χαρακτήρας » - Κόλαφος παίκτρια των κόκκινων για τον Άρη

«Τον νοιάζει πάρα πολύ η εικόνα του...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Φοβάται μην φανεί ο πραγματικός του χαρακτήρας » - Κόλαφος παίκτρια των κόκκινων για τον Άρη

Στο σημερινό επεισόδιο 9/4 στο Survivor 5 βλέπουμε την μπλε ομάδα να προσπαθεί από τη μια να διαχειριστεί την αποχώρηση της Παπαδοπούλου και από την άλλη να έχει αρμονία.

Η Σταυρούλα Χρυσαείδη από τους κόκκινους είδαμε να δίνει στεγνά τον Άρη Σοϊλέδη για όσα είπε στους συμπαίκτες του μετά το συμβούλιο, προκειμένου να μην χαλάσει την εικόνα του. Ο παίκτης φαίνεται πως έχει αγχωθεί με τον τραυματισμό του και προσπαθεί να μην χαλάει τη μαχητική εικόνα που όλοι θυμούνται να δείχνει στα run.

Το άδειασμα της Σταυρούλας προς τον Άρη στο survivor 5

«Πιστεύω πραγματικά ότι τον Άρη Σοϊλέδη τκαι το πώς θα βγει προς τα έξω. Πώς θα τον δει ο κόσμος.

Φοβάται μην φανεί ο πραγματικός του χαρακτήρας γιατί ξαφνικά άρχισα εγώ να μιλάω, άρχισε η Ασημίνα να μιλάει και σιγά – σιγά θα αρχίσουν κι άλλοι να μιλάνε γιατί χθες στο συμβούλιο γύρισε και είπε στη Ναυσικά και στον Απόστολο, που είναι τα πιο κοντινά του άτομα, ότι δεν βγήκαν στην κάμερα τον υπερασπιστούν, αλλά το είπαν πίσω από την κάμερα», είπε η παίκτρια του Survivor.

«Άκου να σου πω αγοράκι μου...κάπου όπα!» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' ο Εμμανουήλ

To Survivor 5 το Σάββατο 9/4 ξεκίνησε με εντάσεις και φανερές ενοχλήσεις μιας και η τελευταία αποχώρηση δεν ήταν αυτή που περίμεναν παίκτες της μπλε ομάδας. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αν και ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση τελικά φαίνεται πως έχει κοινό και δεν έφυγε.

Η ομάδα του λοιπόν και ειδικά ο Άρης και ο Ταβλαδάκης εξέφρασαν ανοιχτά πως δε θα ήθελαν να μείνει ο κομμωτής για αγωνιστικούς κυρίως λόγους. Όταν άκουσε τα ψυχρά αυτά λόγια ο Εμμανουήλ άρχισε να μιλάει πολύ άσχημα.

«Άκου να σου πω αγοράκι μου...κάπου όπα», είπε ο Εμμανουήλ.