Επιστρέφει στο Survivor o Νίκος Μπάρτζης - Η συμφωνία με τον Ατζούν

Έδωσαν τα χέρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επιστρέφει στο Survivor o Νίκος Μπάρτζης - Η συμφωνία με τον Ατζούν

Μια τρομερή αποκάλυψη σας έχουμε σχετικά με την άφιξη παίκτη στον Άγιο Δομίνικο, όχι όμως για το Survivor 5 αλλά για το Survivor All Star. Ο λόγος, όπως έχετε καταλάβει από τον τίτλο, γίνεται για τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος παρότι είχε φύγει άρον άρον πέρσι μετά από τσακωμό που είχε με τον ίδιο τον Ατζούν, φαίνεται πως οι δύο πλευρές έκατσαν κάτω και τα βρήκαν εν όψει All Star.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Μπάρτζης είχε αποχωρήσει πέρσι, λίγο πριν την τελική ευθεία, δηλαδή λίγο πριν γίνει το ριάλιτι ατομικό, επειδή ο Ατζούν είχε ανακοινώσει στους παίκτες ότι θα πάρει παράταση το ριάλιτι για 40 περίπου μέρες. Αυτό είχε κάνει έξαλλο τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος μέχρι τότε ήταν κολλητός με τον Νίκο Μπάρτζη.

Ο αγρότης λοιπόν επηρεασμένος και από το (πρώην πλέον) φιλαράκι του ακολούθησε τον Τζέιμς Καφετζή και έφυγε από το Survivor. Ωστόσο εκείνος είχε κι έναν λόγο παραπάνω αφού είχε χτυπήσει σοβαρά στο πόδι. Σε πρόσφατη συνέντευξή του όμως ο Νίκος Μπάρτζης είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο του.... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr