Survivor 5: «Είναι γελοίοι, τους λυπάμαι!» - Τα πρώτα λόγια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ μετά την παραμονή του

«Ήθελα να δω τις φάτσες τους μόλις...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Είναι γελοίοι, τους λυπάμαι!» - Τα πρώτα λόγια του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ μετά την παραμονή του

Στην αρχή του επεισοδίου του Survivor 5 το Σάββατο 16/4 και πριν το πάρτυ της Ένωσης, οι Μπλε στην παραλία τους συζητούσαν τα σχέδια τους για την επόμενη μέρα και ανυπομονούσαν για τους χορούς που θα έριχναν στο πάρτυ, την ίδια ώρα που ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ δεν έκρυβε την χαρά του για την παραμονή του στον διαγωνισμό.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ μετά την παραμονή του

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε με εντελώς άλλη ψυχολογία, φανερά ευδιάθετος σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες που παραλίγο να καταρρεύσει, λέγοντας πως ήξερε πως θα μείνει και ότι ο κόσμος αναγνωρίζει το ήθος του, αναφέροντας πως οι συμπαίκτες του είναι γελοίοι. Πιο συγκεκριμένα είναι πολύ σίγουρος για τον εαυτό του και θεωρεί πως οι υπόλοιποι από την ομάδα του εκτίθενται με τις δηλώσεις τους μιας και πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα του έλεγαν «Περιμένουμε να ακούσουμε το όνομά σου» για να του "σπάσουν" τον τσαμπουκά.

«Με ζηλεύετε γιατί είμαι όμορφος και πλούσιος»

Χαμός έγινε στην παραλία των μπλε, καθώς σχεδόν πιάστηκαν στα χέρια, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, με τον Άρη Σοϊλέδη και τον Σπύρο Μαρτίκα. Οι παίκτες φώναζαν μεταξύ τους με ένταση, ενώ ο τσακωμός μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο του νησιού.

Μάλιστα τα νεύρα αυξήθηκαν στη σκηνή, όταν ο Άρης επέμενε ότι ο «αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας» Σπύρος Μαρτίκας δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τον makeup artist.

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μίλησε με έπαρση και είπε στους συμπαίκτες τους «Ζηλεύτε με, έχω πολλά να ζηλέψετε».

Στο ίδιο κλίμα του απάντησε και ο Άρης, «Κωνσταντίνε σε ζηλεύουμε γιατί είσαι πολύ όμορφος και πολύ πλούσιος».