Survivor 5: «Έλα παιδιά!» - Έμεινε με το στόμα ανοιχτό ο Γιώργος Λιανός με την εμφάνιση των παικτών

Το επικό σχόλιο για την εμφάνιση της Βρισηίδας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Έλα παιδιά!» - Έμεινε με το στόμα ανοιχτό ο Γιώργος Λιανός με την εμφάνιση των παικτών

Ο Γιώργος Λιανός λίγο πριν το πάρτι της Ένωσης των δύο ομάδων, τα έχασε όταν αντίκρισε για πρώτη φορά τους παίκτες μετά από το μπάνιο και την περιποίηση τους. Ο παρουσιαστής δεν έκρυψε την έκπληξή του, ή πιο σωστά, το σοκ του για την πλήρη μετάλλαξη αντρών και γυναικών μετά το λούσιμο και τα καθαρά ρούχα που φόρεσαν ενώ οι ατάκες έδωσαν και πήραν!

Τα σχόλια του Γιώργου Λιανού για την "μεταμόρφωση" των παικτών

Η διάθεση τους ήταν στα ουράνια και αυτό δεν κρυβόταν, ενώ μάλιστα ο Γιώργος Λιανός δεν έκρυψε τη μεγαλύτερη έκπληξη απ' όλες με την Ασημίνα η οποία φορούσε και δωδεκάποντα!

Ο Εμμανουήλ "καρφώνει" Άρη και Σοφιάννα για ειδύλλιο

Δηλώσεις φωτιά έκανε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πριν ενωθούν οι δύο ομάδες καθώς αναφέρεται σε ειδύλλιο ανάμεσα σε δύο παίκτες. Ο λόγος για τον Άρη, ο οποίος έχει σχέση με την Μαρία Αντωνά, και τη Σοφιάννα, μιας και ο παίκτης υποστηρίζει ότι βλέπει περίεργες κινήσεις και τους παίκτες να εξαφανίζονται πολλές ώρες από την καλύβα.

Ο παίκτης χαρακτηριστικά ανέφερε πως θα γίνει το "μαλλιοτράβηγμα" του αιώνα καθώς πήγε ο ίδιος και είπε στον Άρη να "κουλάρει" επειδή έχει σχέση και δεν είναι ωραίο η κοπέλα του να τα βλέπει όλα αυτά. Εκτός από τις ώρες που παρατήρησε πως λείπουν από την καλύβα αναφέρεται και σε μασάζ που κάνει η παίκτρια στον Άρη ενώ στο "στόχαστρό" του μπαίνει και η Ναυσικά.