Survivor 5: Αποχώρησε με πόνους ο Κατσαούνης - Και αυτός στο νοσοκομείο

Διπλή απώλεια στην Κόκκινη ομάδα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Αποχώρησε με πόνους ο Κατσαούνης - Και αυτός στο νοσοκομείο

Αμέσως μετά τον καυγά του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου στo ceremony, ο Γιώργος Κατσαούνης ζήτησε από τον Γιώργο Λιανό να βγει για λίγο έξω καθώς αισθανόταν έναν έντονο πόνο στο στομάχι του. Οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να μεταφερθεί άμεσα στην κλινική προκειμένου να διαπιστωθεί τι του έχει συμβεί.

Ο Γιώργος Λιανός κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος και λίγο μετά τον τραυματισμό της Ασημίνας αποκάλυψε πως και οι δύο παίκτες των Κόκκινων βρίσκονται στην κλινική.

Λίγο πριν ξεκινήσει ωστόσο το ανδρικό κομμάτι του αγώνα, ο Γιώργος Κατσαούνης επέστρεψε και βοήθησε την ομάδα του.

Η αποχώρηση του Γιώργου Κατσαούνη πριν το αγώνισμα του Survivor 5

Η οργή του twitter με τον Γιώργο Κατσαούνη

Στο πρώτο επεισόδιο 17/4 μετά το πάρτι της ένωσης στο Survivor 5 είδαμε τους μπλε αρκετά ανεβασμένους, αφού πήραν την νίκη και δεν έβγαλαν συμπαίκτη τους στον τάκο. Έτσι λοιπόν, με αφορμή τα χαμηλά στατιστικά στους αγώνες, βγήκε ως πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Γιώργος Κατσαούνης.

Ο παίκτης δε μπόρεσε να χωνέψει και πολύ τη φωνή της ομάδας του και αυτό φάνηκε κατά πολύ. Συγκρατήθηκε παρ΄ όλα αυτά και ξεκίνησε μια επίκληση για την παραμονή του, φυσικά απευθυνόμενος σε όλη τη Θεσσαλία για άλλη μια φορά.

Φυσικά και είναι λογικό και επόμενο ο κάθε παίκτης να έχει ένα κοινό, από το οποίο θα ζητήσει την ψήφο - βοήθεια του, όταν έρθει η δύσκολη για εκείνον στιγμή στο παιχνίδι. Ο γνωστός σε όλους μας Τσακατσούκας ωστόσο, είναι σα να έχει κάψει τη σχέση αυτή.

Πιο αναλυτικά, συχνά τον βλέπουμε να μιλάει για τους φίλους του από τη Θεσσαλία και ίσως έχει κουράσει σε ένα σημείο, κάτι που φάνηκε και από τις αντιδράσεις στα social media.