Survivor 5: Κι όμως το είπε η Ασημίνα - «Η Σοφιάννα έχει έρθει κοντά με τον Άρη»

Τι έγινε τώρα;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Κι όμως το είπε η Ασημίνα - «Η Σοφιάννα έχει έρθει κοντά με τον Άρη»

Ήταν να μην ανοίξει τον ασκό του Αιόλου ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Λίγο μετά τον καυγά της με τη Ναυσικά και τον Κατσαούνη στο αγώνισμα του Survivor 5, η Ασημίνα αποκάλυψε πως στο παρελθόν η Σοφιάννα της είχε μιλήσει για τον Άρη.

Την ίδια στιγμή σχολίασε πως το γεγονός ότι ο ένας συμφωνεί διαρκώς με τον άλλον της έχει δημιουργήσει ερωτηματικά και την έχει κάνει να πιστέψει πως οι δυο τους έχουν έρθει κοντά.

Η αποκάλυψη της Ασημίνας για τη Σοφιάννα και τον Άρη στο Survivor 5

«Σήμερα προσπάθησαν να με δικάσουν κάποια άτομα για λόγια που παρερμήνευσαν. Εγώ άμα ανοίξω αυτό το στόμα και μιλήσω και πω τι έχει ειπωθεί και στις δύο ομάδες θα ψάξουν να βρουν τρύπα να κρυφτούν.

Ένα από αυτά είναι ότι ας πούμε η Σοφιάννα, ενώ γνωρίζει ότι τον περιμένει η Μαρία έξω, μου έχει πει πράγματα για τον Άρη. Μήπως το γεγονός ότι η Σοφιάννα έχει γίνει ο αντίλαλος του Άρη τους έχει φέρει και πιο κοντά. Μήπως αυτή η κατάσταση που όταν μιλάει η Σοφιάννα είναι σαν να ακούω τον Άρη, είναι κάτι άλλο;», είπε χαρακτηριστικά η Ασημίνα.

Η απάντηση της Αντωνά στις φήμες που διέδωσε ο Κωνσταντίνος

Μέσα από την σημερινή 18/4 εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”, η Μαρία Αντωνά αναφέρθηκε στα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον σύντροφο της Άρη Σοϊλέδη και την Σοφιάννα Αβραμάκη και το υποτιθέμενο ειδύλλιο που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους, μετά το πάρτι της ένωσης.

Μετά την προβολή του βίντεο στο οποίο ο Κωνσταντίνος αναφέρεται στον Άρη με τη Σοφιάννα και τη Ναυσικά η Μαρία Αντωνά είπε χαρακτηριστικά: «Καταρχήν θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και σε εσένα και στο κανάλι και την αρχισυντάκτρια γιατί όταν έπαιξε το συγκεκριμένο θέμα, μου δώσατε την επιλογή λόγω της σχέσης μας και λόγω του ότι βρίσκομαι σε αυτή την εκπομπή, να μην παίξει καν αυτό το απόσπασμα και να μην δώσουμε χρόνο σε κάτι τέτοιο. Είναι προς τιμήν σας αυτό συνολικά και ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με όλο αυτό που γίνεται, θέλω πραγματικά να σας πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπω μέσα σε αυτό το παιχνίδι το οποίο παίζουν άνθρωποι που παίζουν σκληρό ριάλιτι. Εμένα η ζωή μου δεν είναι ριάλιτι. Η ζωή μου με τον Άρη είναι η ζωή μας και δεν τη διαπραγματεύομαι. Ούτε υπάρχει περίπτωση να βγω και να απαντήσω σε τέτοιους ανθρώπους και καταστάσεις, ούτε διαπραγματεύομαι το κομμάτι της εμπιστοσύνης που έχω στον σύντροφό μου και τη σχέση μου. Εγώ προσωπικά σαν Μαρία δε θέλω να σχολιάσω τίποτα. Αυτό».