«Με χούφτωσε στο στήθος» - Η Ελέτσι σοκάρει για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στην Πάρο

«Καταλήξαμε στην αστυνομία και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Με χούφτωσε στο στήθος» - Η Ελέτσι σοκάρει για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη στην Πάρο

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Secret, στην οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε μια πολύ δύσκολη εμπειρία, που είχε όσο βρισκόταν για δουλειά στην Πάρο. Μάλιστα, ενώ η ίδια βρισκόταν εκεί για να στηρίξει οικονομικά την ίδια και τη μητέρα της, παρενοχλήθηκε σεξουαλικά.

Φυσικά και δεν το άφησε έτσι όλο αυτό αφού αμέσως κατήγγειλε το γεγονός. Το μοντέλο γενικά έχει μια εκρηκτική εμφάνιση και δεν κρύβει σημεία του σώματος της, καθώς και έχει αποκαλύψει σε ποια έχε κάνει πλαστική. Αυτό σε καμία περίπτωση, δε σημαίνει πως δέχεται να μπερδεύει κανείς την αισθητική με την επίθεση.

Οι δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι από το Survivor 4 για σεξουαλική παρενόχληση

«Αυτό που θα σου πω συνέβη στην Πάρο και συγκεκριμένα στην Παροικιά. Ήταν η πρώτη μου σεζόν σε μικρή ηλικία και δούλευα στο μπαρ. Κάποια μέρα, ένα Σάββατο βράδυ, σέρβιρα ποτό κι ένας μεθυσμένος πελάτης, που καθόταν δίπλα στο μπαρ, τη στιγμή που έσκυψα να του δώσω το ποτό, με το άλλο χέρι με χούφτωσε στο στήθος, με αποτέλεσμα να τον χαστουκίσω.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αντί να με υποστηρίξει, είπε ότι δεν πρέπει να φερόμαστε στους πελάτες με βία. Καταλήξαμε μάλιστα στην αστυνομία και μου ζήτησε τα ρέστα γιατί εγώ χειροδίκησα σε πελάτη. Αισθάνθηκα ντροπή, ότι δεν έχω στήριξη από κανέναν και ότι πρέπει να παλέψω μόνη μου με όλα αυτά που διαδραματίζονται γύρω μου.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Ωστόσο, τότε, επειδή ήταν η περίοδος που είχα χάσει τον πατέρα μου και στήριζα τη μητέρα μου οικονομικά, έπρεπε με κάποιον τρόπο να το παλέψω και να προσφέρω κάποια χρήματα στο σπίτι, για να συντηρήσω και τη μητέρα μου. Γι’ αυτό το λόγο μετακόμισα από την Παροικιά και πήγα και βρήκα άλλη δουλειά στη Νάουσα. Εκεί βρήκα την αγάπη, καθώς βρήκα δύο δουλειές που με ήθελαν πάρα πολύ» όπως δήλωσε η ίδια.

«Έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό και...»

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Παρασκευής 18 Μαρτίου, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και έκανε κάποιες αρκετά αποκαλυπτικές δηλώσεις. Η όμορφη δημοσιογράφος, η οποία, πρόσφατα είχε κάνει κάποια πολύ αιχμηρά σχόλια για την Κάτια Ταραμπάνκο, δήλωσε ότι σε πιο ηλικία που δεν ήταν τότε γνωστή, είχε κάνει γυμνή φωτογράφιση.

Όπως αποκάλυψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, σε ηλικία 20 ετών έχει κάνει φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό και αφορούσε ένα concept, με τα καλύτερα τατουάζ που έχουν γίνει στα γυναικεία σώματα. Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε πως πήρε πολύ καλά λεφτά για αυτή την φωτογράφιση και ότι αν της ξαναδινόταν η ευκαιρία θα το έκανε αλλά για καλό σκοπό φυσικά.