Survivor 5 spoiler 19/4: ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ - Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Τεράστια ανατροπή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 spoiler 19/4: ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ - Ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Ένας κανονικός πανικός επικρατεί τις τελευταίες μέρες στον Άγιο Δομίνικο, ακριβώς ότι περιμέναμε δηλαδή να γίνει μετά το πάρτι της ένωσης στο Survivor 5, μιας και το να βρίσκονται όλοι οι παίκτες σε μια κοινή παραλία, δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Απόψε λοιπόν το βράδυ 19/4 αναμένεται να δούμε μια ακόμη αποχώρηση, για αυτό και το Youweekly όπως κάθε φορά έτσι και τώρα σας έχει το όνομα.

Μπορεί στο πάρτι όλοι να ξέχασαν τις μεταξύ τους κόντρες και διαφωνίες, να έφαγαν και να διασκέδασαν μέχρι τέλους, ωστόσο οι στιγμές αυτές χαλάρωσης και ευτυχίας κράτησαν μονάχα ένα βράδυ, με το επόμενο πρωί που ξημέρωσε, να είναι ξανά "εφιαλτικό".

Μεταξύ των πολλών τσακωμών που έχουν σημειωθεί αυτές τις μέρες, ο μεγαλύτερος στο φετινό Survivor ήταν αναντίρρητα αυτός που είδαμε χθες 18/4 μεταξύ του Άρη και του Τάκη, με την παραγωγή μάλιστα να χρειάζεται να επεμβαίνει και να τους χωρίζει, λίγο πριν πιαστούν στα χέρια (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο).

Εκτός όμως από τον ασύλληπτο αυτόν καυγά, είδαμε και τους υποψήφιους προς αποχώρηση, οι οποίοι είναι ο Γιώργος Κατσαούνης, η Τζο Μαριδάκη, η Σοφιάννα αλλά και ο Άρης.

Αντίστοιχος χαμός, μάλιστα, αναμένεται να γίνει και στο αποψινό επεισόδιο, όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε...

Ποιος παίκτης αποχωρεί απόψε 19/4 από το Survivor 5

Πάμε λοιπόν τώρα στα σημαντικά....

Ένας ακόμη παίκτης πρόκειται να αποχαιρετήσει οριστικά τον Άγιο Δομίνικο και την μοναδική αυτή εμπειρία, με τον ίδιο να βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο, έτοιμος για την επιστροφή του στα πάτρια εδάφη.

Σύμφωνα λοιπόν με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες, η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό είναι η Τζο Μαριδάκη!

Αν τυχόν αλλάξει κάτι, θα σας ενημερώσουμε όπως κάθε φορά πριν το επεισόδιο, αλλιώς... Καλό ταξίδι Τζο!