Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: «Ο κόσμος βλέπει...» - Ο Τριαντάφυλλος ''δίκασε'' την Ναυσικά με ένα story στο Instagram

Διαφώνησε με την κίνηση της

Survivor 5: «Ο κόσμος βλέπει...» - Ο Τριαντάφυλλος ''δίκασε'' την Ναυσικά με ένα story στο Instagram
Survivor 19.04.2022 13:57
Από Ελένη Μήτση

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 18/4 στο Survivor 5 σημειώθηκαν αρκετές εντάσεις μεταξύ των παικτών, όταν βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό να ψηφίσουν προς αποχώρηση. Από την ομάδα των κόκκινων είδαμε την Ναυσικά, έχοντας κερδίσει το τοτέμ ασυλίας να βγάζει στον τάκο την Τζο.

Η αιτιολογία της δεν άρεσε σίγουρα στην Μαριδάκη, αφού ήρθαν σε φανερή ρήξη τα δύο κορίτσια αλλά και στον Τριαντάφυλλο, ο οποίος έτρεξε με ένα story να κράξει την κίνηση. Η Τζο όπως θέλησε να θυμίσει ο τραγουδιστής αποτελεί μια δυνατή παίκτρια και για το λόγο αυτό ο Ντάφυ εξοργίστηκε.

Το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου για την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου στο Survivor 5

Το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου

Πλακώθηκαν Τζο με Ναυσικά αλλά κόπηκε στο μοντάζ

Το... σώσε έγινε (18/4) στο Survivor 5, με το συμβούλιο να αναδεικνύεται σε «πολεμικό» τοπίο, το οποίο αφορά μονάχα τραμπούκους, που κανένα σωστό παράδειγμα δε δίνουν σε όποιον παρακολουθεί ένα ριάλιτι επιβίωσης, που νοιάζεται μονάχα για τα νούμερά του πάση θυσία.

Ο Άρης Σοϊλέδης και ο Τάκης Καραγκούνιας δεν άντεξαν άλλο και ξέφυγαν από τα όρια, φτάνοντας σε σημείο να έρθουν στα χέρια μπροστά σε όλους και αναγκάζοντας άτομα της παραγωγής να μπουν μέσα στο συμβούλιο, με τον Γιώργο Λιανό φυσικά να τους αποβάλλει, ενώ ο πρώτος είχε ήδη τεθεί στην κρίση του κοινού ως υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αυτός ο καβγάς, όμως, δεν ήταν και ο μόνος που έγινε στο συμβούλιο. Για την ακρίβεια, δεν είναι ο μόνος που είδαμε να προβάλλεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αλλά ο άλλος «κόπηκε» στο μοντάζ, με αποτέλεσμα να επικεντρωθούμε σε εκείνον του Άρη με τον Τάκη, οπότε αναγκαστικά έμεινε λίγο πιο πίσω.

Όπως θα θυμάστε, όμως, η Τζο Μαριδάκη «έβραζε» στη διάρκεια του συμβουλίου. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, έχοντας την ατομική ασυλία, διάλεξε φυσικά να χρίσει ως υποψήφια μαζί με τους άλλους τρεις την Τζο, προστατεύοντας για ακόμη μια φορά απροκάλυπτα την κλίκα της και μην προβάλλοντας κανένα, κα κανένα σοβαρό επιχείρημα.

Τη θεωρεί εύκολο στόχο, αν και από την ψηφοφορία του κοινού μάλλον φαίνεται πως η Τζο μόνο τέτοιος στόχος δεν είναι. Η ίδια, πάντως, έγινε έξαλλη και μίλησε για ντροπή στο συμβούλιο, αλλά δεν έμεινε εκεί, επιτιθέμενη στην Ναυσικά και ζητώντας της το λόγο, που για άλλη μια φορά βρέθηκε υποψήφια.

Συγκεκριμένα... διαβάστε περισσότερα εδώ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: «Ο κουμπάρος την κουμπάρα...» - Νέα σπόντα του Εμμανουήλ για τον Άρη και τη Ναυσικά

Survivor 5: «Απόστολε πες στη Ναυσικά να σε ψηφίσει...» - "Χείμαρρος" ο Σπύρος Μαρτίκας

Share