Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Survivor 5: Ο Τριαντάφυλλος "ξεφτίλισε" τον Ρουβά μετά τον τσακωμό Άρη και Τάκη - «Ο καλός του φίλος...»

Η ανάρτηση όλο νόημα

Survivor 5: Ο Τριαντάφυλλος
Survivor 19.04.2022 16:58
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Κανονικός πανικός επικράτησε στο χθεσινό 18/4 επεισόδιο του Survivor 5 μεταξύ του Άρη και του Τάκη, με την παραγωγή να μπαίνει ανάμεσα τους να τους χωρίζει, λίγο πριν πιαστούν στα χέρια.

Όταν ο λόγος δόθηκε στον Άρη, προκειμένου να μιλήσει για την υποψηφιότητά του, εκείνος αναφέρθηκε στον Τάκη ο οποίος κατά την γνώμη του είναι αυτός που έχει έπαρση και παίρνει τα πάνω του κάθε φορά που κάνει μία νίκη.

Ήταν να μην τα ακούσει όλα αυτά ο Τάκης ο οποίος έγινε ταύρος σε υαλοπωλείο. Οι τόνοι ανέβηκαν σε τέτοιο σημείο που ο Άρης σηκώθηκε και ξεκίνησε να ουρλιάζει προς την παραγωγή πως θέλει να αποχωρήσει αυτή τη στιγμή από το παιχνίδι. Μάλιστα, μόλις έκλεισαν οι κάμερες, έγιναν ακόμα χειρότερα (δείτε εδώ ό,τι κόπηκε στο μοντάζ).

Όλοι αμέσως προσπάθησαν να ηρεμήσουν τον Άρη, με τον Απόστολο Ρουβά ωστόσο να μένει αμέτοχος. Αυτό ήταν κάτι που σχολίασε ο Τριαντάφυλλος, μέσα από ένα story που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Τα σχόλια του Τριαντάφυλλου για την στάση του Απόστολου Ρουβά στον τσακωμό Άρη - Τάκη στο Survivor 5

Τα σχόλια του Τριαντάφυλλου για την στάση του Απόστολου Ρουβά στον τσακωμό Άρη - Τάκη στο Survivor 5

Ο Τριαντάφυλλος ''δίκασε'' και την Ναυσικά με ένα story στο Instagram

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 18/4 στο Survivor 5 σημειώθηκαν αρκετές εντάσεις μεταξύ των παικτών, όταν βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού με σκοπό να ψηφίσουν προς αποχώρηση. Από την ομάδα των κόκκινων είδαμε την Ναυσικά, έχοντας κερδίσει το τοτέμ ασυλίας να βγάζει στον τάκο την Τζο.

Η αιτιολογία της δεν άρεσε σίγουρα στην Μαριδάκη, αφού ήρθαν σε φανερή ρήξη τα δύο κορίτσια αλλά και στον Τριαντάφυλλο, ο οποίος έτρεξε με ένα story να κράξει την κίνηση. Η Τζο όπως θέλησε να θυμίσει ο τραγουδιστής αποτελεί μια δυνατή παίκτρια και για το λόγο αυτό ο Ντάφυ εξοργίστηκε.

Το ξέσπασμα του Τριαντάφυλλου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 5: «Ο κουμπάρος την κουμπάρα...» - Νέα σπόντα του Εμμανουήλ για τον Άρη και τη Ναυσικά

Survivor 5: «Απόστολε πες στη Ναυσικά να σε ψηφίσει...» - "Χείμαρρος" ο Σπύρος Μαρτίκας

Share