Survivor 5: Νέο φλερτ στον Άγιο Δομίνικο - Ήρθαν κοντά Κατσαούνης και Στέλλα

Τα τρυφερά τετ-α-τετ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 5: Νέο φλερτ στον Άγιο Δομίνικο - Ήρθαν κοντά Κατσαούνης και Στέλλα

Ήταν να μην φύγει οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο η Μυριέλλα Κουρεντή. Ο Γιώργος Κατσαούνης φαίνεται πως έχει βρει ένα νέο φλερτ στο νησί, το οποίο δεν είναι άλλο από την Στέλλα.

Η Στέλλα μάλιστα αποκάλυψε πως τον τελευταίο καιρό έχει αντιληφθεί ότι ο Γιώργος Κατσαούνης τη φλερτάρει ωστόσο και η ίδια δεν χάνει την ευκαιρία να περνάει χρόνο μαζί του, ενώ όπως φαίνεται η Μυριέλλα αποτελεί οριστικό παρελθόν.

Το φλερτ του Κατσαούνη με την Στέλλα στο Survivor 5

Έκτακτη ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού - «Την επόμενη εβδομάδα...»

Μετά το τέλος του αγωνίσματος επάθλου, στο οποίο αναδείχθηκαν νικητές οι Κόκκινοι, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να κάνει μία σημαντική ανακοίνωση στους παίκτες, η οποία αφορά στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως θα αναγκαστεί να λείψει για λίγες μέρες προκειμένου να βρεθεί στην Ελλάδα και έτσι τη θέση του θα πάρει ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος θα έρθει με πολύ δυνατά έπαθλα.

«Πριν φύγετε θέλω να σας ανακοινώσω ότι εγώ θα λείψω για κάποιες μέρες, θα γυρίσω στην Ελλάδα για κάποιες προσωπικές υποθέσεις. Παρόλα αυτά έρχεται μία πολύ σημαντική εβδομάδα για εσάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω κι εγώ, είμαι σίγουρος και εσείς, τον Ατζούν ο οποίος θα έρθει εδώ και θα παρουσιάσει υπέροχα έπαθλα για εσάς», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.